Toci i Savić opravdali očekivanja publike u Budvi

2 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2014. 08:14h

Brojni pojestioci ispred budvanskih starogradskih bedema, do kasno sinoć imali su prilike da uživaju u nastupima dva fenomenalna umjetnika i neponovljiva muška vokala - kantautora Umberta Tocija i hrvatskog pjevača Masima Savića.

Prvi festival World Music Stage, koji potpisuje TO Budva, definitivno je opravdao očekivanja, a Budva je učvrstila poziciju epicentra prestižnih muzičkih i kulturnih dešavanja.

"World Music Stage je novi događaj u kalendaru manifestacija TO Budva koji ima za cilj da u periodu van glavnog špica sezone učini turističku ponudu sadržajnijom i bude dodatni razlog dolaska turista u Budvu. Sama manifestacija je koncipirana tako da podrazumijeva predstavljanje poznatih muzičara iz cijelog svijeta, a ove godine smo izabrali Umberta Tocija i Masima Savića. Velika muzička imena, ali Budva ništa manje od toga i ne očekuje", kazao je za “Vijesti” zamjenik direktora TO Budva Aleksandar Armenko.

Prema njegovim riječima, napravljen je odličana izbor jer je na trgu ispred Starog grada bilo puno, kao u špicu turističke sezone.

"Time postižemo i još jedan važan cilj, a to je zadovoljstvo privrednika sa onim što radimo, tako da možemo reći da je ova manifestacija opravdala očekivanja”, siguran je Armenko.

Galerija

Bonus video: