"Đe se kupaš" premijerno na MTV kanalu 29. septembra

Who See se šest nedelja nalazio na vrhu MTV-jeve "Domaćice", što je najduži period koji je neki izvođač proveo na vrhu ove liste od njenog osnivanja
94 pregleda 1 komentar(a)
who see SARS, Foto: Facebook/ Who See
who see SARS, Foto: Facebook/ Who See
Ažurirano: 26.09.2014. 12:22h

Spot za numeru "Đe se kupaš" kotorskog dvojca Who See premijerno će biti prikazana na MTV kanalu 29. septembra u 20 časova.

"Poslije "Dinamide" i "Nemam ti kad", stiže još jedan video dua Who See za pesmu "Đe se kupaš". Malo ko je uspio da barem jednom tokom ljeta ne zapeva „Đe se kupaš, tražim te lutam, reci đe si i eto me tu sam. Đe se kupaš, đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža". Novi spot je sniman u Boki na plaži Luštici, a režirao ga je i montirao član grupe Noyz. Inače, Who See se šest nedelja nalazio na vrhu MTV-jeve "Domaćice", što je najduži period koji je neki izvođač proveo na vrhu ove liste od njenog osnivanja. Prethodni rekord su takođe postavili oni još 2012. godine sa spotom "Reggaeton Montenegro" koji je na prvom mestu bio pet sedmica".

Who See se nalazi u trci za MTV Best Adria Act zajedno sa Gramatikom, Punčkama, Van Goghom i Vatrom. Glasanje za najboljeg izvođača u regionu se odvija na mtvema.com i traje do 22. oktobra.

Bonus video: