Jura Stublić zvijezda ovogodišnje Petrovačke noći: Ja sam novi jugonostalgičar

Tokom tradicionalne “Petrovačke noći” kompanija „13. jul Plantaže“ predstaviće publici svoja nova vina "luča" i "vladika"
654 pregleda 7 komentar(a)
film, jura stublić, Foto: Anto Baković
film, jura stublić, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 28.08.2014. 23:46h

Hrvatski kantautor Jura Stublić sa svojim bendom "Film" biće glavna zvijezda manifestacije "Petrovačka noć" koja će se održati u subotu veče.

Program će početi u 16 časova takmičenjem u plivanju i vuči konopa, a u muzičkom dijelu koji će se odigrati ispred hotela Palas od 21 sat, pored Stublića i “Filma”, nastupiće i Nina Petković i Jelena Tomašević.

Tokom tradicionalne “Petrovačke noći” kompanija „13. jul Plantaže“ predstaviće publici svoja nova vina „luča“ i „vladika“, koja su nastala povodom 200-te godišnjice rođenja Petra II Petrovića Njegoša.

U intervjuu za “Vijesti”, Stublić obećava dobar provod, a takođe ističe da nije lako nakon toliko godina na sceni i bezbroj hitova koje ima, napraviti set listu za koncert.

"Naša svirka trajaće sat i po. To vrijeme ćemo iskoristiti da publiku zabavimo uz naše najveće hitove", obećava Stublić, ističući sebe i kao "novi jugonostalgičar".

Ostatak razgovora sa Stublićem pronađite u štampanom izdanju "Vijesti" za 29. avgust

Bonus video: