Marović: Na bini se dajem cijeli i to je moj put

Ovo neće biti prvi njegov koncert u gradu pod Trebjesom, a prošli je, kako kaže “bio jako glasan”
105 pregleda 8 komentar(a)
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.08.2014. 13:44h

Koncertom crnogorskog pjevača Bojana Marovića večeras na Trgu u Nikšiću biće zvanično zatvorena manifestacija Sport fest. Završnica takmičenja počeće od 18 časova, dok je za Marovićev koncert početak predviđen u 21 sat.

Ovo neće biti prvi njegov koncert u gradu pod Trebjesom, a prošli je, kako kaže “bio jako glasan”.

“Veliki broj posjetilaca je bio na tom koncertu. Inače, znam da Nikšićani jako poštuju muziku, u tom gradu stekao sam puno prijatelja i proveo lijepe trenutke”, priča pjevač. Ovaj koncert biće retrospektiva njegovog dosadašnjeg rada, ali se, kako tvrdi, trudi da svaki nastup bude drugačiji.

“Emocije koje dobijem od publike me ponesu i daju mi smjernicu kakav koncert treba da bude. Na bini se dajem cijeli. I to je jedini put kojim idem”, ističe Marović koji će na koncertu u Nikšiću imati i gosta.

“Volim da dam šansu mladim ljudima, a ovoga puta moj gost biće Milan Bukelić. Drag mi je i mislim da je pred njim lijep muzički put”, siguran je Marović. Kako kaže, pored toga što prati energiju publike, nije mu problem da na koncertima prisutnima ispunjava želje.

“Mnogi mi kače epitet zvijezde, međutim ja pripadam ljudima. Trudim se da čujem želje publike jer sam zbog njih tu. Ispunjavam ih čak i mom bendu nekad”, priča sagovornik “Vijesti”. Iako njegov posljednji album nije objavljen u Crnoj Gori, Marović već piše nove pjesme.

“Posvećen sam stvaranju novih kompozicija, jer mislim da je pravo vrijeme za to. U tome mi uveliko pomaže moj dugogodišnji saradnik Dušan Alagić. Što se tiče prethodnog albuma 'Za tebe i mene' žao mi je što nije objavljen u Crnoj Gori. Nesrećan sam zbog toga, jer je mnogo rada i truda uloženo u to i podsjeća me na jedan lijep period života. No, nadam se da se to neće desiti i sa narednim projektom. Eto, ako se to meni desilo, koji sam iz Crne Gore i tu imam svoju publiku, pri tom sam prisutan više od deset godina, što može da očekuje neko ko je tek na početku. Šteta je kad imamo talentovane ljude da nam se dešavaju ovakvi trenuci 'šutnje'. Ne smijemo na takve stvari okretati glavu”, smatra Marović koji, kako kaže, razmišlja o novom spotu.

“Planiram da ekranizujem numeru 'Sad se pitam', a moguće je da se do kraja ljeta uradi i neki remiks. Zato bih zamolio poštovaoce moje muzike da mi pomognu. Svi koji imaju neku ideju kako bi mogao da izgleda spot neka mi se jave na mejl bojan.marovic333@gmail.com” zaključuje Marović.

Bonus video: