“Nemam ti kad” izjednačio MTV rekord “Reggaeton Montenegro“

„Reggaeton Montenegro“ je prije dvije godine u godišnjoj listi MTV-a najboljih svjetskih spotova bio najbolje plasirani spot
102 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2014. 18:55h

Spot za numeru Who See klape „Nemam ti kad“ je već pet sedmica prvi na MTV Adria top listi najboljih spotova regiona i time je izjednačio rekord koji je postigao video „Reggaeton Montenegro“ 2012. godine koji je takođe bio pet sedmica na čelnoj poziciji.

„Reggaeton Montenegro“ je prije dvije godine u godišnjoj listi MTV-a najboljih svjetskih spotova bio najbolje plasirani spot regionalne scene i uz to dobio Double Platinum nagradu za preko 800 emitovanja na ovom muzičkom kanalu, što je bilo samo priznanje više Who See klapi uz nagradu MTV Best Adria Act koja se dodjeljuje za najboljeg regionalnog izvođača.

Zbog takvog uspjeha spota „Reggaeton Montenegro“ i sjajnog albuma „Krš i drača“ Who See su bili pozvani od Javnog servisa RTCG da predstavljaju Crnu Goru na pjesmi Evrovizije 2013. godine. Iako Who See i Nina Žižić nijesu uspjeli proći u finale ostaće zapamćeno da je spot za numeru „Igranka“ bio najgledaniji te godine na zvaničnom YouTube kanalu Eurosonga, bio četiri sedmice prvi na MTV top listi Domaćica i osvojio Double Platinum MTV nagradu.

Autor sva tri pomenuta spota je Zoran Marković - Zonjo koji je najavio nastavak saradnje sa bokeškim hip-hop duetom i rad na novom spotu jedne od numera sa nedavno objavljenog albuma „Nemam ti kad“.

Galerija

Bonus video: