Legendarni Keni Larkin u Kotoru za Bokešku noć

Kultni DJ i producent imao je po mnogima jedan od najboljih nastupa u istoriji Refresh festivala, a ovog puta organizatori očekuju 20 hiljada posjetilaca koji će đuskati uz njegov set
50 pregleda 0 komentar(a)
Keni Larkin, Foto: Flickr.com/sensoredmedia
Keni Larkin, Foto: Flickr.com/sensoredmedia
Ažurirano: 12.08.2014. 18:03h

Završetak Refresh festivala nije i kraj elektronskih žurki u kotorskoj diskoteci "Maximus". Organizatori pomenute manifestacije najavili su nastupe svjetskih zvijezda Silicon Soul, Pola Vulforda i Kenija Larkina.

Škotski duo Silicon Soul posljednji od četiri rezidentska nastupa u Kotoru će imati ovog četvrtka, a kao njihovi gosti svoje setove će odraditi i DJ-evi Ljubo Čikić i Niggor. Ulaz će biti besplatan do ponoći, a nakon toga će koštati šest eura.

Uticajni haus majstor Pol Vulford prvi put će gostovati u Crnoj Gori 16. avgusta, u sklopu tematske žurke "Anonymous" u okviru koje će posjetiocima biti uručene istoimene maske iz filma "V For Vendetta". Vulford iza sebe ima višedecenijsku karijeru i nastupe po brojnim kultnim klubovima, a u Kotor dolazi sa Ibice. Ulaz na njegov nastup do ponoći će koštati tri eura, a nakon toga šest.

Finale post-Refresh žurki održaće se na Bokešku noć, u subotu 23. avgusta kada će kotorsku publiku zabavljati jedna od najvećih zvijezda tehno muzike - Keni Larkin.

Kultni DJ i producent, predstavnik Detroit tehno škole, imao je po mnogima jedan od najboljih nastupa u istoriji Refresh festivala, a ovog puta organizatori očekuju 20 hiljada posjetilaca koji će đuskati uz njegov set. Ulaznice će koštati tri eura do ponoći, a poslije toga šest.

Bonus video: