Domaće snage na Refreshu: Uvijek se dobro provedemo na festivalu

„Pamtim kako je svake večeri do ranog jutra Fresh bina bila puna, dok su na glavnoj bini nastupali hedlajneri”
71 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2014. 20:14h

Članovi podgoričkih DJ ekipa “Tehno klinika” i “Beat at Joe's”, te novljanske “Castel GroovyNuovo” predstaviće se publici na Fresh bini Refresh festivala, koji će se održati od 7. do 9. avgusta u diskoteci Maximus u Kotoru.

Tako će prvo veče, zakazano za 7. avgust, otvoriti DJ Luka Tarle iz Kotora, dok će nakon ponoći DJ pult preuzeti AudioStorm.

“Idemo sa ekipom svake godine na Refresh i uvijek se fenomenalno provedemo. Ove godine nas posebno raduje nastup legendi iz Detroita, Octave One-a”, kazali su Gav i Raven iz Tehno klinike, koji će animirati publiku od dva sata nakon ponoći.

Drugog dana, Fresh binu će prvi zauzeti Be Good, koji kako kaže na Refresh dolazi “od prve godine”, a nakon njega će se za miksetom smjenjivati DJ Gilerz, Cule i Vlado Marković.

Posljednje večeri domaće snage predstavljaće između ostalih i Slobodan Popović - P.S.

“Uvođenjem Fresh bine, festival je dobio širu dimenziju. I dalje pamtim kako je svake večeri do ranog jutra bilo puno, dok su na glavnoj bini nastupali hedlajneri“, ispričao je DJ koji će zatvoriti Fresh binu.

Osim njega u okviru večeri pod nazivom „Sex Fresh“ nastupaće i DJ Bodzie, Budo Šuković i Buba, kao i Miloš Vučković poznatiji i kao „Soft85“.

Ove godine publika će moći da uživa i u dnevnom programu u plažnom baru Baywatch, koji će trajati svakog dana od 15 do 21 sat, a tokom sva tri dana svoju muziku će puštati Luka Tarle, Ljubo Čikić, Ilija Rudhaman, Soft85 & Danna, Orange Yellow, Vuk, ZarEz, Joy Legend, Makana, i mnogi drugi.

Posjetiocima promotivnih žurki Refresha, dostupna je kupovina dvije ulaznice po cijeni jedne (20 eura). Cijena jednodnevne karte je 10 eura, a mogu se kupiti u pivnici As u Kotoru, knjižari Mamut u Delta Cityju, turističkoj

agenciji Montenegro Tourist Service u Podgorici, kao i na ulazu u Maximus tokom održavanja festivala.

Galerija

Bonus video: