Ninu Petković snimila spot za "Kišu": Vrijeme mi je bilo inspiracija

Bilo je jako dinamično, pogotovo trenutak u kom su mi viknuli “Makni se, ide voooz !!!! A ja kažem: Ahahaha, dobra fora... Okrenem se i vidim voz na 30-tak metara
124 pregleda 3 komentar(a)
nina petkovic, Foto: Nina petkovic
nina petkovic, Foto: Nina petkovic
Ažurirano: 01.08.2014. 20:35h

Crnogorska pjevačica Nina Petković nedavno je snimila novu verziju pjesme “Kiša” i za nju uradila spot, što je i bio povod za razgovor sa njim.

Zašto si se odlučila za novu verziju pjesme “Kiša” i da se za nju odradi spot?

Uradili smo drugu verziju pjesme “Kiša”, u laganom latino fazonu, pa smo odlučili i da tu verziju ekranizujemo. Mislimo da je to zaslužila, a i vrijeme nas je inspirisalo, moram da priznam. Autori numere “Kiša” su Bojan Momilović i Zoran Radonjić. U ovoj verziji se čuje i saksofon, koji je divno odsvirao naš kolega, mladi saksofonista Stefan Paviević.

Kako je bilo na snimanju spota?

Bilo je mokro i opasno (smijeh) i kao uvijek zabavno. Još jednom smo se opredijelili za snimanje u prirodi, pošto smo veliki ljubitelji prirode i iskreno smatramo da je to najljepša moguća scenografija... Ovog puta nismo ni na moru, ni na planini, već smo se bazirali na centralni dio Crne Gore. Da ne otkrivam više vidjećete uskoro.

Kada se očekuje premijera spota?

Za desetak dana će biti montiran. Snimanje još nije u potpunosti završeno, jer nam je ostala još jedna lokacija. Nismo stigli u jednom danu da snimimo na sva planirana mjesta. Spot radimo u saradnji sa Zoom produkcijom iz Nikšića, sa kojom često sarađujemo.

Spot je zamalo bio poguban za tebe? O čemu je riječ?

Bilo je jako dinamično, pogotovo trenutak u kom su mi viknuli “Makni se, ide voooz !!!! A ja kažem: Ahahaha, dobra fora... Okrenem se i vidim voz na 30-tak metara, koji mi ide u susret... Uglavnim, bilo je sjajno na snimanju.

Da li je ovaj spot uvertira za album?

Album je već snimljen i čeka pravi trenutak objave. Recimo da je ovaj spot uvertira za slkedeći singl, koji će biti uvertira za album koji bi trebalo da se pojavi do kraja godine. Zasad nas čeka snimanje još jednog spota.

Bonus video: