Zemlja Gruva rasplesala Podgoričane na terasi KIC-a

Publika koja je napunila terasu KIC-a je u startu stidljivo reagovala, ali kako je svirka odmicala nije mogla da odoli ritmovima
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2014. 07:53h

Beogradski pop sastav “Zemlja gruva” rasplesao je podgoričku publiku sinoć na terasi Kulturno informativnog centra “Budo Tomović” i iskoristio idealne vremenske uslove da napravi dobru zabavu na otvorenom.

“Hvala što ste večeras ovdje. Nije nam prvi put da gostujemo u Podgorici, ali je uvijek sjajno”, kazala je pjevačica Konstrakta na početku koncerta, da bi bend u naredna dva sata pružio odličnu gruvi svirku, prošaranu fank, rege, soul i pop elementima.

Publika koja je napunila terasu KIC-a je u startu stidljivo reagovala, ali kako je svirka odmicala nije mogla da odoli ritmovima Beograđana, koji su pokazali da uživo zvuče zanimljivije i energičnije nego na studijskim snimcima.

Na repertoaru su se našli dobro poznati hitovi sa uspješnog debija “WTF is Gruvlend”, par obrada kralja fanka Dina Dvornika, kao i nekoliko novih numera. Koncert “Zemlje gruva” održan je u sklopu Podgoričkog kulturnog ljeta.

Galerija

Bonus video: