Abzofran nastupa na dvije gitarijade

Crnogorski bend našao se među pet odabranih bendova koji će se takmičiti u Trebinju, a iste večeri revijalni izvođač biće grupa Osvajači
0 komentar(a)
Abzofran (Novina), Foto: Luka Bošković
Abzofran (Novina), Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 30.07.2014. 17:56h

Podgorički metal sastav Abzofran nastupiće 7. avgusta na Mostok gitarijadi u Trebinju, a dan kasnije na Morinjskoj.

Crnogorski bend našao se među pet odabranih bendova koji će se takmičiti u Trebinju, a iste večeri revijalni izvođač biće grupa Osvajači.

"Čast nam je da smo prošli među samo pet takmičara iz cijele bivše Jugoslavije. Pobjeda na festivalu bi nam značila dosta, ali naravno glavni cilj nam je prezentacija dosadašnjeg rada van naših mrčenih granica", kazao je frontmen Luka Bošković.

On je najavio da će Abzofran u Morinju i Trebinju predstaviti materijal sa debi albuma "Rusted Keys Of Memory" čiji izlazak je planiran do kraja godine, a koji je najavljen demo EP-em "Liquid Beauty".

Uz Boškovića (gitara, vokal) podgorički metal sastav čine i Radoje Albijanić (vokal), Stefan Braunović (gitara), Batrić Vukčević (bas) i Miloš Marković (bubnjevi), a bend postoji od 2010. Abzofran iza sebe ima i dva učešća na Demofestu u Banjaluci, najvećem festivalu posvećenom demo bendovima u regionu.

Bonus video: