MC Niggor i Who See zvijezde Obala Festa u Danilovgradu

"Festival je posvećen prije svega crnogorskim izvođačima", navode organizatori
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2014. 14:46h

Najpopularniji crnogorski reperi MC Niggor i Who See klapa biće zvijezde Obala festivala koji će 5. i 6. avgusta održati u bašti istoimenog kafića u Danilovgradu, saopštili su organizatori NVO "Muzika alternativa kultura".

Oba dana ulaz na festival biće besplatan, program će počinjati od 21 sat.

Prve večeri uz Niggora će nastupiti podgorički disko fank sastav Disco Praise, rep grupa Džej Džej Okoča koja će nakon nastupa na Asfaltiranju prvi put van Podgorice promovisati aktuelni EP "Ticape", te DJ Bratski koji će publiku rasplesati drum'n'bass setom. Nosioci druge večeri su Who See koji će predstaviti svježe objavljeni album "Nemam ti kad", a društvo će im praviti kantautorka Anja Zet, rege/hip hop bend Leb i sir te DJ-evi Daibi i Igor Stanovnik, jedan od pionira haus zvuka u Crnoj Gori.

Damir Ibišević je ispred NVO "Muzika alternativa kultura" kazao da je Obala prvi festival ovog tipa u Danilovgradu i kazao da će posjetioci moći da uživaju u prelijepom, prirodnom okruženju rijeke Zete kraj koje će se ova manifestacija održati. On je istakao da se očekuje do 800 posjetilaca svake večeri, a provod će trajati do ranih jutarnjih časova.

"Festival je posvećen prije svega crnogorskim izvođačima, kako onim poznatim koji nas na najbolji način predstavljaju u regionu, tako i ovih mlađih snaga koje će tek pokazati kvalitet. Moto festivala je ritam, a plesaćemo uz fanki, rege, hip hop, elektro i d'n'b zvuke."

Prema riječima organizatora, podršku festivalu pružili su Centar za kulturu Danilovgad, "Nikšićko pivo", mljekara "Lazine", "Crnagoracoop" i drugi.

Galerija

Bonus video: