Off Duty snimio prvi spot: Nisu imali para za glumca, pa je frontmen u glavnoj ulozi

"Statisti, takođe drugari i drugarice, su se odazvali u solidnom broju, a pojaviće se u još nekim spotovima pa su ih već prozvali 'statisti grada'"
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2014. 09:20h

Nikšićki pank sastav “Off Duty” objavio je svoj prvi spot za pjesmu "Ovdje ima lopova", sa debi album "Još jedan dan" objavljenog prije skoro godinu dana.

Režiju i montažu potpisuje Dalibor Peković Čoda, a kamerman je bio Miloš Zvicer.

Spot je, prema riječima frontmena Bojana Kandića, sniman prije dvadesetak dana u Nikšiću na krovu njegove zgrade, Šetalištu Vita Nikolića pod Trebjesom i u parku u centru grada.

"Morao sam da glumim glavnog lika u spotu, jer nijesmo imali para za nekog profesionalnog glumca, a sporedne uloge odigrali su drugari Marko Bigović i Ivan Kalezić. Statisti, takođe drugari i drugarice, su se odazvali u solidnom broju, a pojaviće se u još nekim spotovima pa su ih već prozvali 'statisti grada'", u šali je za "Vijesti" kazao pjevač i gitarista.

Kandić je otkrio da je na snimanju atmosfera bila odlična i da su u bendu zadovoljni profesionalnošću svih uključenih.

Na pitanje zašto su snimili spot za pjesmu koja je javnosti poznata još od prije pet godina i takmičenja "Borba bendova", Kandić je objasnio da je ona uz numeru "Ambicija" ("kojoj nije potrebna ekranizacija") obilježila dosadašnju karijeru “Off Dutya”.

"Ovo će biti jedini spot sa našeg debi albuma. Mislim da je tekst i dalje aktuelan, a i reditelju se svidjela tako da nije bilo mnogo dileme", istakao je on.

Iz benda su zadovoljni kako je prošao album "Još jedan dan", a sada im predstoji rad na novom materijalu.

"Planovi za dalje su da se malo aktiviramo, jer nismo bili na okupu jedno pola godine zbog poslovno -obrazovnih obaveza. Krenuli smo sa probama, napravili dvije nove pjesme, ima i nekih svirki u najavi ali o tom potom", kazao je Kandić.

Bonus video: