Jessie Ware i Moderat u Podgorici!

Festival će biti održan na Stadionu malih sportova sa početkom u 19 časova, a lokalna podrška će biti bend "Deep Thoughts" iz Podgorice
109 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 21.07.2014. 12:34h

Jessie Ware, Moderat i Kate Boy dolaze u Podgoricu 12. septembra gdje će nastupiti na festivalu Telekom Electronic Beats.

Festival će biti održan na Stadionu malih sportova sa početkom u 19 časova, a lokalna podrška će biti bend "Deep Thoughts" iz Podgorice.

"Karte za koncert su ekskluzivno dostupne na stranici www.electronicbeats.net od danas, dok će od ponedjeljka, 28. jula moći da se kupe u četiri T-Centra u Podgorici, po cijeni od 5 eura. Korisnici Crnogorskog Telekoma će imati mogućnost da dobiju besplatne karte učešćem u online nagradnom takmičenju koje će biti organizovano tokom avgusta i septembra", navodi se u saopštenju.

„Moderat“ je naziv muzičkog projekta iz Berlina. Započet je 2002, saradnjom Sacha Ring-a, poznatijeg kao „Apparat“ i Gernot Bronsert-a i Sebastiana Szary-a, u svijetu elektronske muzike poznatijih kao „Modeselektor“. I Apparat i Modeselektor predstavljaju Berlinsku scenu elektronske muzike na sebi svojstven način, a upravo zahvaljujući kontrastu njihovih muzičkih orijentacija nastao je jedan od najvećih albuma elektronske pop muzike.

Jessie Ware je britanska alternativna R&B pjevačica, poznata po svom elegantnom vokalu. Njen najnoviji singl, „Tough Love“ predstavlja snažnu new-age baladu koja je pobrala brojne pohvale, podjednako kod stučne javnosti i njenih fanova.

Kate Boy je elektro-pop bend iz Stokholma, koga čine australijska pjavačica Kate Akhurst i švedski muzičari Hampus Nordgren Hemlin, Oskar Sikow Enstrom i Markus Dextegen iz grupe Rocket boy. Međunarodno su postali popularni zahvaljujući sinlovima „Northern lights“ i „In your eyes“.

Bonus video: