Dragana Rakčević se vraća nakon dvogodišnje pauze

"Za numeru “Još uvijek volim te” ja sam radila muziku. Naime, ta pjesma je moj poklon Dragici koja mi je najbolja drugarica"
164 pregleda 2 komentar(a)
Dragana Rakčević, Foto: Emir Mehović
Dragana Rakčević, Foto: Emir Mehović
Ažurirano: 18.07.2014. 19:53h

Mlada crnogorska kantautorka Dragana Rakčević ovih dana će objaviti novi singl „Kada čuješ ritam“. Za pomenutu numeru sama je radila muziku i tekst, dok aranžman potpisuju Aleksandar Saša Gajić i Ahmet Meso Krnić. "Pjesma je brza, prava ljetnja, i mislim da će se dopasti publici", istakla je Rakčević.

Ovo joj je prvi singl nakon dvogodišnje pauze. Posljednji put Dragana se pojavila na Sunčanim skalama 2012. kada je sa numerom „Odlazim“ na večeri “Nove zvijezde” osvojila drugo mjesto mjesto. "Nakon “Skala” odlučila sam da se posvetim školi. Upisala sam Muzičku akademiju na Cetinju i imala dosta obaveza.

U međuvremenu učestovala sam i u šouu “X faktor”, tako da sam, što se tiče objavljivanja pjesama, morala da pauziram", ispričala je Dragana koja je za ove dvije godine bila posvećena stvaranju kompozicija.

Tako je jednu od njih na ovogodišnjem festivalu u Herceg Novom, izvela njena drugarica Dragica-Daca Bojanić.

"Za numeru “Još uvijek volim te” ja sam radila muziku. Naime, ta pjesma je moj poklon Dragici koja mi je najbolja drugarica. Bila sam presrećna što je odlučila da baš nju pjeva na ovogodišnjim Skalama" priznaje Dragana koja potpisuje i muziku za špicu emisije “Više od ljeta” koja se emituje na Javnom servisu. "Negdje sam je odsvirala Ivanu Maksimoviću, koji kada su krenuli u realizaciju te emisije, sjetio se mene i ponudio mi da je napravimo kao špicu. To je za mene bio još jedan izazov, tako da sam pristala, pa je na moju muziku Maksimović sastavio tekst, a otpjevao je Marko Vlahović", pohvalila se Dragana.

Bonus video: