Example: Oženjen sam, ali mi se Crnogorke sviđaju

"Neki umjetnici vole da nastupaju za sebe, ja nastupam za fanove. Zato uvijek izvedem svoje najpopularnije pjesme"
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.07.2014. 16:39h

Sea Dance festival je druge večero okupio 25 hiljada posjetilaca, a većinu njih na Jaz doveo je britanski muzičar Example, koji je nastupio kao glavna zvijezda mejn stejdža.

Uoči svirke, Vijestima je objasnio odakle on ovdje: "Mnogi DJ iz Velike Britanije koji su moji prijatelji, kao što su Scream, Andy C, Chase & Status... nastupali su na Exitu u posljednjih četiri-pet godina i svi su mi govorili da treba da odem tamo. Ali svaki put kada bi mi Exit ponudio da dođem u posljednje dvije godine, imao sam nastup negdje drugo.

Zatim sam dobio poziv od Sea Dancea i sada sam ovdje, prvi put. Sljedeće godine nadam se nastupu na Exitu, a možda i povratku ovdje". Preksinoć je popularni pjevač i reper napravio najveću žurku te noći na Sea Danceu, a dan kasnije se obožavateljima koji su ga slušali zahvalio na svojoj Facebook stranici. Kaže da je tokom boravka u Budvi imao priliku da razgleda okolinu i osjeti atmosferu festivala.

Zajedno sa suprugom, australijskom manekenkom Erin Meknot, on se bavi humanitarnim radom, a jedan od najvećih poduhvata te vrste imali su u Indiji

"Uoči nastupa provozao sam se ovuda, bio na plaži, vidio bine, fanove... Mjesto je prelijepo, zalazak sunca fantastičan, prelijepe žene... Znaš, oženjen sam, ali žene su prelijepe. Nikada ranije nisam bio ovdje i sada je to još jedna zemlja na listi mojih omiljenih", rekao je muzičar rođen kao Eliot Džon Gliv.

Zajedno sa suprugom, australijskom manekenkom Erin Meknot, on se bavi humanitarnim radom, a jedan od najvećih poduhvata te vrste imali su u Indiji.

"To je sprovela humanitarna organizacija Life Water, koju je osnovao moj prijatelj. U Indiji smo instalirali pumpe za vodu za oko deset hiljada ljudi u nekoliko sela. Oni do tada uopšte nijesu imali pristup čistoj vodi", objasnio je detalje tog projekta dodajući da je takođe ambasador Teenage Cancer Trusta.

On ističe da voli da pomaže ljudima i da mu je zbog toga bilo zadovoljstvo što je prije dva dana nastupio na humanitarnoj žur - ci za pomoć ugroženima od poplava u regionu. "Kada sam saznao da se tamo prikuplja novac za dobru namjenu, rado sam pristao da održim i taj mali nastup na plaži", kazao je. Početkom mjeseca, Example je objavio album "Live Life Living", koji je publika na Jazu čula među prvima.

"To je moje peto studijsko izdanje, čisti dance album inspirisan devedesetima. Na nastupu na Jazu sa njega sam izveo šest ili sedam pjesama. Njih izvodim svega nekoliko sedmica, tako da je publika u Budvi među prvima koja je čula kako one uživo zvuče", otkrio je on. Obožavatelji na Jazu nisu bili uskraćeni ni za njegove najveće hitove.

"Neki umjetnici vole da nastupaju za sebe, ja nastupam za fanove. Zato uvijek izvedem svoje najpopularnije pjesme", prokomentarisao je on

Za kraj, muzičar koji je kao i sve njegove kolege boravio u Splendidu je otkriošta ga je impresioniralo tokom boravka u Crnoj Gori: Divno mjesto, predivne žene... I odlične špagete bolonjezekoje sam pojeo u hotelu, njih bih preporučio svakome ko ovdje dođe".

Galerija

Bonus video: