Sea Dance: Underwold za kraj, sinoć bilo 25.000 ljudi

Na glavnoj bini nastupiće i Juan Atkins, Tara McDonald, Mark Knight, kao i Darkwood Dub, Urban4 i Autogeni trening
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.07.2014. 12:29h

Sea Dance festival je, po procjeni organizatora, juče posjetilo 25 hiljada ljudi.

Zvijezda večeri bio je britanski muzičar Example , a na glavnoj bini nastupili su takođe Lollobridgida, Eyesburn, Who See, Bad Copy i Kiril Djajkovski Feat TK Wonder. Dnevne žurke obilježio je popodnevni nastup Tima Maasa na Disco Paradise bini.

Prvo izdanje festivala na Jazu biće okončano noćas nastupom pionira elektronske muzike i neprevaziđenog vladara plesnih podijuma, britanskog sastava Underworld, koji počinje u dva časa iza ponoći na glavnoj bini.

Njima će se na glavnoj bini pridružiti Juan Atkins, Tara McDonald, Mark Knight, kao i Darkwood Dub, Urban&4 i Autogeni trening.

Na Dance Paradise bini nastupiće Mark Knight Special Daily Set, Patife i mnogi drugi.

Večeras će biti održan i centralni humanitarni VIP događaj pod nazivom Be human hosted by Jamiroyuai u kompleksu "Dukley Gardens", koji će izvesti ekskluzivan DJ set.

"Domaćin žurke biće ni manje ni više nego svemirski kauboj i poznati svjetski muzičar Džej Keja, koji je odlučio da na crnogorskom primorju bude sve vrijeme trajanja morskog dijela Exit Avanture. Pored momaka iz benda Jamiroquai, humanitarnu žurku obilježiće i nastup Masimo Savića", saopšteno je iz organizacije Sea Dance.

Zaplijenjena manja količina droge

I drugo veče na Sea dance festivalu na Jazu, proteklo je mirno a policija u Budvi uhvatila je nekoliko osoba, protiv kojih će biti podnijete krivične i prekršajne prijave, zbog posjedovanja narkotika.

Krivična prijava biće podnijeta protiv Ž.V. iz Loznice kome se stavlja na teret neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv dva Rožajca biće podnijete krivične prijave zbog omogućavanje uživanja opojnih droga.

Takođe policija će podnijeti prekršajne prijave protiv tri državljanina Crne Gore, kod kojih su pronađene manje količine narktika.

Ukupno je zaplijenjeno 18 grama amfetamina, 20 grama marihuane i jedna tableta ekstazi.

Bonus video: