Jamiroquai: Jedva čekamo našu prvu svirku ove godine

Vođa sastava Džej Kej, koji je smješten u Splendidu, u četvrtak će u Dukljanskim vrtovima kao DJ nastupiti na humanitarnoj žurci od koje prihod ide ugroženima od poplava u regionu
0 komentar(a)
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.07.2014. 13:03h

"Vježbali smo cijele nedjelje i jedva čekamo našu prvu svirku ove godine", objavio je na svojoj Facebook stranici čuveni britanski sastav Jamiroquai, pred večerašnji koncert na Sea Dance festivalu u Budvi.

Zvijezde Acid jazza na binu će se popeti pola časa iza ponoći, a prije njih će na glavnoj bini nastupiti The Books of Knjige, Rambo Amadeus i Neno Belan.

Članove benda Jamiroquai od juče borave u Crnoj Gori gdje će ostati do kraja festivala.

Vođa sastava Džej Kej, koji je smješten u Splendidu, u četvrtak će u Dukljanskim vrtovima kao DJ nastupiti na humanitarnoj žurci od koje prihod ide ugroženima od poplava u regionu.

Čuveni britanski muzičar Džej Kej, zvijezda Sea Dancea, koji počinje danas na Jazu od juče tajno boravi u Crnoj Gori, potvrdio je "Vijestima" pouzdani izvor iz organizacije festivala.

Na četiri bine Sea Dance festivala koji počinje danas i traje tri dana, nastupiće 123 izvođača, među kojima su i Who See, Underworld, Example, Timo Mas, Rodžer Sančez, Mirk Najt, Bad Copy, Darkwood Dub, Eyesburn, Lollobridgida.

Bonus video: