Odmara na miru

Sea Dance: Džej Kej od juče u Crnoj Gori

Legenda acid jazza smještena je u Splendidu u luksuznom apartmanu, a pred publiku na Jazu gdje se Sea Dance održava izaći će večeras, pola sata nakon ponoći
3 komentar(a)
Džamirokvaj, Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Džamirokvaj, Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.07.2014. 06:57h

Čuveni britanski muzičar Džej Kej,   zvijezda Sea Dancea, koji počinje danas na Jazu od juče tajno boravi u Crnoj Gori, potvrdio je "Vijestima" pouzdani izvor iz organizacije festivala.

Legenda acid jazza smještena je u Splendidu u luksuznom apartmanu, a pred publiku na Jazu gdje se Sea Dance održava izaći će večeras, pola sata nakon ponoći. Predvodnik benda Jamiroquai  sjutra će u Dukljanskim vrtovima kao DJ nastupiti na humanitarnoj žurci od koje prihod ide ugroženima od poplava u regionu.

Prvi gosti već dva dana borave u kampu na Jazu, a i brojni posjetioci Exita zaputili su se ka Crnoj Gori nakon što je novosadski festival okončan. Prvi od njih stigli su specijalnim "party" letom Montenegro Airlinesa.

Crnogorski avioprevoznik je jednim od svojih embrajera do Tivta prevezao dio novinara, izvođača i gostiju festivala i za njih, u saradnji sa sponzorima i organizatorima Sea Dancea, na 10.000 metara visine organizovao žurku dobrodošlice, uz animatora i promoterke, te poklone Plantaža, Volija, Tuborga, Volcana i Bar Koda za putnike.

"Sea Dance festival je jedan od najznačajnih događaja ove ljetnje sezone koji na najbolji način promoviše Crnu Goru kao turističku destinaciju. Ovom festivalu u susret, Montenegro Airlines je uveo specijalne tarife sa svih svojih tržišta. Svi koji će posjetiti Sea dance festival mogu to učiniti po specijalnim cijenama uz uslov da prilikom kupovine Montenegro Airlines karte sa sobom ponesu ulaznicu za festival", saopštio je avioprevoznik.

Brojni posjetioci novosadskog Exita zaputili su se na njegov nastavak u Budvi, a kupci "Exit Avantura" paketa stići će na Jaz autobusima koje im je obezbijedio organizator. Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", oko 4.000 ljudi krenulo je iz vojvođanske prijestonice ka Crnoj Gori, a sinoć je u Exit Villageu nastala prava pomama i kamperi koji nijesu na vrijeme obezbijedili paket aranžman odbijali su da odu kući i zahtijevali od organizatora da im omogući prevoz na Jaz.

Uz to, mnogi su svojim prevozom otišli u Crnu Goru, a na izlazima mogli su se vidjeti i stoperi sa natpisima "Montenegro" u rukama. Na Sea Danceu se očekuje između 20 i 30 hiljada posjetilaca kojima su, uz glavnu binu, na raspolaganju Dance Paradise, Reggae Stage, Silent Dance, Latino Stage, Cinema i Full.Feel.Chill zona.

Natupiće 123 izvođača, među kojima su svjetske i regionalne zvijezde Underworld, Example, Rambo Amadeus, The Books of Knjige, Timo Mas, Rodžer Sančez, Mirk Najt, Bad Copy, Darkwood Dub, Eyesburn, Lollobridgida.

Na binama Dance Paradise, Regge i Latino dnevne žurke koje počinju od 13 sati su besplatne. Noćni program počinje nakon 19 sati i tada je moguće ući samo sa narukvicom.

Preporučujemo za Vas