Loreen pjeva 12. jula u Budvi

Marović je navela da će te večeri na velikoj bini ispod starogradskih bedema nastupiti bend “BitterSweet”
4 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2014. 14:36h

Pobjednica Eurosonga 2012, švedska pop zvijzda Loreen, nastupiće 12. jula u Budvi, u okviru već tradiocionalnog muzičkog spektakla koji organizuje Turistička organizacija Budve povodom 13. jula dana državnosti i rođendana ove lokalne TO.

Već tradicionalan manifestacija "Još jedno divno veče u Budvi", svake godine ispred zidina Staroga grada dovodi najzvučnija imena sa domaće i regionalne muzičke scene, ali ove godine prvi put gostiju jedna internacionalna muzičko ime.

"Za razliku od prethodnih godina kada je ovo veče karakterisalo gostovanje domaćih muzičara i jedne, ili više, ex-Yu muzičkih zvijezda, ove godine zvijezda večeri biće muzičko ime poznato i van granica regiona. U pitanju je Loreen, švedska pjevačica najpoznatija po tome što je, zastupajući Švedsku, sa pjesmom "Euphoria", pobijedila na takmičenju za pjesmu Eurovizije 2012. godine", kazala je portparola TO Budve Darja Marović.

Ona je navela da će te večeri na velikoj bini ispod starogradskih bedema nastupiti bend “BitterSweet”, nakon kojih će koncert imati Loreen, a potom slijedi nastup grupe “Mandinga” , da bi od ponoći goste zabavaljao DJ sastav “Stereo Ambasada”.

Bonus video: