turneja žurki

Karavan "Sea Dance Warm Tour" kreće 4. jula

Tim Sea Dance festivala je za sve posjetioce promo žurki pripremio i brojna iznenađenja
0 komentar(a)
Perpetuum Mobile, Foto: Facebook
Perpetuum Mobile, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.06.2014. 14:24h

Turneja žurki na kojima će se promovisati prvo izdanje Sea Dance festivala počeće od petka 04. jula. Projekat "Sea Dance Warm Up Tour", osim uvoda u atmosferu festivala, ima za cilj da promo žurkama promoviše cjelokupnu crnogorsku obalu i turizam.

Osam vrelih ljetnjih večeri donijeće svim ljubiteljima festivala, i istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vrijedne Sea Dance nagrade. Sve posjetioce tokom cijele turneje zabavljaće sjajni subotički bend Perpetuum Mobile sa coverima numera izvođača koji će nastupiti na SeaDance festivalu, kao i neki od DJeva koji će se od 15. do 17. jula naći u specijalnim b2b setovima Dance Paradise bine. Ulaz na sve žurke je slobodan.

Tim Sea Dance festivala je za sve posjetioce promo žurki pripremio i brojna iznenađenja, među kojima i zanimljive poklone i aktivacije, kroz koje će svi zainteresovani moći da osvoje vrijedne nagrade, a organizatori obećavaju nova iznenađenja i još promotivnih datima u okviru "Sea Dance Warm Up Tour".

Promo žurke počeće partyjem u podgoričkom HL clubu, a pored već pomenutih Perpetuum Mobile, prisutne će zabavljati DJ Marko Milosavljević

Promo žurke počeće partyjem u podgoričkom HL clubu, a pored već pomenutih Perpetuum Mobile, prisutne će zabavljati DJ Marko Milosavljević.

Već u subotu karavan nastavlja svoj put i seli se u nikšićki Del Boy pub, gdje će publiku tokom večeri pored Milosavljevića i Perpetumm Mobilea, zabavljati još i DJ Freaky Funk, i Proximus. Žurke se nastavljaju 9. jula kada se očekuje pravi spektakl u jednom od najboljih noćnih klubova na Jadranu - Top Hillu u Budvi. Te večeri će pored benda, i Milosavljevića nastupiće i DJ Lo.

Plato ispred lokala “Varadero”, “Augusta”, “Green Mill” u Baru 10. jula biće rezervisan za Sea Dance karavan, a već 11. jula karavan će posjetiti i Herceg Novi i to na dvije lokacije. Na Škveru, tačnije platou ispred lokala Nautica, Porto, Stanica nastupiće Perpetuum uz podršku DJ Soft 85, dok je Pivnica rezervisana za pravi DJ spektakl koji će prirediti BodziE, P.S. i Milosavljević.

Ista postavka predstaviće se i tivatskoj publici 12. jula, takođe na dvije lokacije, u diskoteci My Club i lokal Regata.

Na spisku promo žurki je i plaža Kamenovo na kojoj će 13. jula na dnevnoj žurci uz bend i Milosavljevića nastupiti i DJ Mr. Jools i Ćoske.

Posljednja u nizu žurki desiće se 14. jula, veče uoči početka festivala, u kotorskoj diskoteci Maximus, a standardnoj ekipi pridružiće se DJ Nigel i MC Niggor.

Preporučujemo za Vas