Jamiroquai i Example pomažu ugroženima u poplavama u regionu

Veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom "Be Human" održaće se 16. i 17. jula u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens u Budvi
1 komentar(a)
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Jamiroquai, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2014. 20:29h

Sea Dance festival imaće i humanitarnu stranu, a u prikupljanju pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj pomoćiće i zvijezde ove manifestacije Jamiroquai i Example.

Organizatori su saopštili da će se veliki VIP humanitarni događaj pod nazivom "Be Human", u saradnji sa Opštinom Budva, a uz podršku Vlade Srbije, Vlade Crne Gore i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, odvijati 16. i 17. jula u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens u Budvi, a u sklopu programa fondacije "Exit Aid".

Tako će prvog dana biti organizovan koktel i dnevna VIP žurka uz kupanje na plaži Dukljanskih vrtova, dok će britanski reper Example biti DJ, da bi kasnije tokom noći sa bendom nastupio na glavnoj bini Sea Dance festivala.

Sljedećeg dana, 17. jula od 21 sat domaćin večeri biće harizmatični frontmen Jamiroquaia Džej Kej koji će se takođe naći za miks pultom i koji je prema saopštenju organizatora Sea Dancea odlučio da na crnogorskom primorju provede svo vrijeme dok bude trajao festival.

"Velika nam je čast što će ovako veliko svjetsko ime organizovati humanitarnu žurku za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji i što će mjesec dana nakon smirivanja situacije podsjetiti svjetsku javnost na nesreću koja je zadesila cio region", izjavio je Dušan Kovačević, direktor Exit festivala koji stoji iza Sea Dancea.

Na VIP događaj moći će da uđu samo vlasnici "Gold" i "Platinum VIP" ulaznica. Prva vrsta ulaznica, čija je cijena 200 eura, uključuje ulaz na sva tri dana Sea Dance festivala, na humanitarne večeri, koktel dobrodošlice i pristup "Dukley VIP Loungeu".

"Platinum VIP" ulaznica koja važi za dvije osobe košta 1.000 eura, a uz sve već navedeno za "Gold" uključuje i sto, večeru i šampanjac za dvoje, te pristup "Platinum" terasi restorana "Dukley Gardens". Ova vrsta ulaznica je dostupna u izuzetno limitranom broju.

"Gold" ulaznice mogu da se kupe na Exitovim prodajnim mjestima u Crnoj Gori, a "Platinum" samo putem Hipotekarne banke, dok se više informacija može dobiti na broj telefona 067/638-868.

Prema saopštenju organizatora, kompletna dobit od prodaje ovih ulaznica namijenjena je ugroženima od poplava.

Prema istim navodima, Opština Budva je u humanitarne svrhe opredijelila iznos od 50.000 eura, a svi odbornici u lokalnom parlamentu donijeli su odluku da doniraju majsku zaradu. Džej Kej i Example već godinama su društveno aktivni i posvećeni humanitarnom radu.

Bonus video: