TRAŽE POMOĆ FANOVA

M.O.R.T. sprema album na engleskom

Sastav koji je crnogorska publika bila u prilici da čuje na ovogodišnjem Lake festu nakon tri albuma na Hrvatskoj planira proboj van granica bivše Jugoslavije, a objasnili su kako će im album na engleskom u tome pomoći
65 pregleda 0 komentar(a)
M.O.R.T, mort bend, Foto: Filip Roganović
M.O.R.T, mort bend, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.01.2019. 18:44h

Hrvatski rok sastav M.O.R.T. priprema album na engleskom i traži pomoć fanova kako bi realizovao njegovo objavljivanje. Bend iz Sinja najavio je da će uskoro pokrenuti “crowdfunding” kampanju putem platforme Indiegogo.

Sastav koji je crnogorska publika bila u prilici da čuje na ovogodišnjem Lake festu nakon tri albuma na Hrvatskoj planira proboj van granica bivše Jugoslavije, a objasnili su kako će im album na engleskom u tome pomoći.

“Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpulu. Naša muzika je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reaguje ako razumije tekst”, saopštili su iz benda.

“Ne samo novčana, već podrška na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s Youtubea, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu... Hvala i čujemo se uskoro opet”, saopštili su hrvatski rokeri

Indiegogo kampanja će startovati 10. septembra i trajaće mjesec dana, a M.O.R.T. se nada da će tokom jeseni završiti album kako bi bio objavljen prije ljeta iduće godine. Svima koji pomognu bend će se zahvaliti poklonima u vidu CD-ova, majci, torbi i drugih iznenađenja koja nisu željeli da otkrivaju.

“Trake za album smo snimili krajem aprila, kreativni proces na albumu je završen, sada nam slijedi onaj produkcijski, miksanje i mastering. Šteta bi bilo da pjesme u koje vjerujemo sto odsto ostanu u ladici...”, poručili su iz benda.