Crnogorski maneken u bazenu sa Lanom Jurčević

“Imam još neke ponude, tako da postoji šansa da uskoro ponovo nešto snimim”, otkriva Marko Vukotić
259 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2014. 18:08h

Crnogorski maneken Marko Vukotić pojavljuje se u novom spotu hrvatske pjevačice Lane Jurčević za numeru “Majica”. Snimljen je u Zagrebu prije nekoliko dana, a već od juče se može vidjeti na njenom Youtube kanalu.

Spot u kojem pjevačica uglavnom pliva u bazenu, a pojavljuje se i naga, sniman je filmskom opremom u režiji Darja Radusina.

“Na snimanju je bilo mnogo dobro, jer je ekipa bila pozitivna tako da sam se super proveo”, priča za Vijesti Marko, kojeg je Lanina ekipa kontaktirala nakon što ga je vidjela u rijalitiju Farma i u spotovima koje je ranije snimio.

“Bio sam idealan za priču koju su zamislili”, Vukotić koji u videu glumi čistača bazena sa kojim koketira vlasnica vile - Lana. Na pitanje, da li mu je bilo teško da odglumi flertovanje sa mladom hrvatskom pjevačicom, odgovara:

“Nije naprotiv, bilo je divno i prijalo je”, kroz smijeh se prisjeća Vukotić. Ovo mu je ovo peti spot, ali prvi rađen u Hrvatskoj. Ranije je sarađivao sa Dajanom, Tijanom Dapčević, Anitom Popović i Anom Nikolić.

“Imam još neke ponude, tako da postoji šansa da uskoro ponovo nešto snimim”, otkriva on ističući da mu je i učešće u rijalitiju Farma pomoglo da se opusti pred kamerama.

“Zahvaljujući svim dosadašnjim snimanjima, slobodan sam pred kamerama i nadam se da će tako i ostati. Mada, kad je dobra ekipa na snimanju, mnogo je lakše raditi”, tvrdi on.

Zahvaljujući rijalitiju i spotovima, crnogorski maneken Nikola Šoć dobio je na kraju angažman u seriji “Budva na pjenu od mora”. Upitan da li ima sličnih planova, Vukotić kaže:

“Što se tiče filma ili serije, bilo je već neke priče i nadam se da ćemo se na kraju dogovoriti. Zaista bih volio da se i u tome oprobam”, ne krije Marko..

Galerija

Bonus video: