Rambo: Nisam svirao na plaži od gimnazijskih dana

Rambo je kazao da festivali mogu da utiču na turističku posjetu i da ne treba bježati od korišćenja jakog brenda kao što je Exit
1 komentar(a)
Rambo, Foto: Reuters
Rambo, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.06.2014. 16:38h

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus "Vijestima" je kazao da će na predstojećem Sea Dance festivalu imati priliku da se podsjeti kako je svirati na plažama.

"Nastupao sam po plažama sa gimnazijskim bendom Radioaktivni otpad. Ali, od tada nisam. Znam da ulazi pijesak u cipele, a to mi stvarno ne smeta, volim da hodam bos", kazao je on.

Pričajući o širenju Exita na Crnu Goru, Rambo je kazao da festivali mogu da utiču na turističku posjetu i da ne treba bježati od korišćenja jakog brenda kao što je Exit. Na pitanje da li su mu miliji festivalski ili klupski nastupi, poznati muzičar odgovara su to dvije potpuno različite discipline.

"Na velikim binama mora da se svira manje nota, ali sa većom energijom i mnogo preciznije, da bi tako disciplinovan zvuk mogao da se širi kilometrima unaokolo. U klubu se može improvizovati, svirati slobodnije, jer zvuk ostaje zarobljen u maloj prostoriji, ne rasipa se i energija ostaje, pa ne treba biti ekonomičan. Nekada sam radije svirao klupske svirke, ali u posljednje vrijeme, djelimično i čestim gostovanjima na Exitu, savladao sam vještinu nastupa na velikim binama", istakao je on.

Rambo je, inače, najavio da će do sljedeće godine objaviti čak tri, kako je kazao, potpuno različita albuma.

Bonus video: