Exit raspisao konkurs za promotere Sea Dance festivala

"Pri odabiru užeg kruga kandidata posebno će se vrednovati vještina komunikacije, funkcionalna pismenost i poznavanje rada na računaru"
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2014. 13:27h

Festival Exit pozvao je mlade od 18. do 25. godina iz Crne Gore, da rade kao promoteri i promoterke SeaDance festivala, koji će se održati od 15. do 17. jula.

"Svi oni koji žele da budu dio promo tima potrebno je da poznaju, prate SeaDance i Exit festival i njima žanrovski slične festivale u Crnoj Gori i u regionu, da su komunikativni, društveni i pozitivni, dobro govore engleski jezik, i spremni za svakodnevni rad na terenu. Pri odabiru užeg kruga kandidata posebno će se vrednovati vještina komunikacije, funkcionalna pismenost i poznavanje rada na računaru. Konkurs za promotere otvoren je do 19. juna za rad u svim gradovima Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Učešće u kampanji festivala, kako se dodaje, pruža mogućnost za uzbudljiva prva radna iskustva.

"Kroz direktno promovisanje, rad na info-deskovima, kao i usavršavanjem u poslovima iz oblasti marketinga, mladi ljudi će moći da steknu korisne vještine i znanja za svoju buduću karijeru. Uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a finalni izbor biće objavljen do 25. juna".

Za dodatne informacije o konkursu zainterosovani se mogu informisati na broj telefona 067/476-506 (od 13 do 15 časova) i info mail adresa konkurs@seadancefestival.me.

Bonus video: