Spektakl u najavi

Pet Shop Boys otvaraju Exit

Ovogodišnje, jubilarno 15. izdanje najpopularnijeg festivala u regionu održaće se od 10. do 13. jula na tradicionalnoj lokaciji - Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu
69 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2014. 07:28h

Legendarni engleski elektro pop sastav Pet Shop Boys otvoriće ovogodišnje izdanje Exit festivala u četvrtak 10. jula, na 158. rođendan Nikole Tesle kojem će glavna bina na ovoj manifestaciji biti posvećena.

Pet Shop Boys će, prema saopštenju organizatora, tom prilikom izvesti multimedijalni performans pod nazivom "Electric", što je i ime njihovog najnovijeg albuma.

U pitanju je mjuzikl koji predstavlja jedinstveni spoj moćne scenografije, pozorišta, filma, muzike, lasera, ekstravagantnih kostima i originalne plesne koreografije.

Engleski duo za sebe ima dvanaest studijskih izdanja, šest nominacija za Gremije i preko dvadeset muzičkih nagrada, kao i veliki broj hitova.

Aktuelni album Pet Shop Boysa našao se na vrhu UK top liste, a naišao je na pozitivne reakcije kritičara.

Audio-vizuelni spektakl koji će biti priređen na otvaranju Exita potpisuje Es Devlin, koja je dizajnirala ceremoniju zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012...

Ovogodišnje, jubilarno 15. izdanje najpopularnijeg festivala u regionu održaće se od 10. do 13. jula na tradicionalnoj lokaciji - Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Galerija