Publika uživala na otvaranju

Večeras će u hotelu “Palas” u sklopu festivala koji će trajati do 12. septembra nastupiti austrijski “Dusha Connection”, a ulaz je besplatan
0 komentar(a)
Human nature bend, Foto: Privatna arhiva
Human nature bend, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.08.2018. 08:45h

“Human Nature” kvartet otvorio je preksinoć 12. Petrovac Jazz Festival, a od juče su počele i radionice džeza za djecu.

Nakon nastupa na Nišvilu i Kotor artu, četverac koji čine Enes Tahirović (gitara), Dragan Ivanović (bas), Martin Đorđević(bubnjevi) i Šule Jovović (gitara) na stejdžu ispred Crvene komune na šetalištu su pružili oko sat vremena svirke, a izveli su uglavnom svoje originalne kompozicije.

“Vrlo smo zadovoljni, mislim da je publika uživala, a to zaključujem iz glasnih aplauza i poziva na bis. Šteta što nije bilo više ljudi, ali svi koji su prolazili makar su zastali da čuju. I vrijeme nam je išlo na ruku, za razliku od prošle godine kad je pala kiša. Od juče su krenule i radionice koje vodi Enes, a biće dosta dobrih nastupa i poznatih svjetskih izvođača tako da preporučujem svima koji su u prolazu ili u Petrovcu da svrate”, istakao je Ivanović u razgovoru za “Vijesti”.

Večeras će u hotelu “Palas” u sklopu festivala koji će trajati do 12. septembra nastupiti austrijski “Dusha Connection”, a ulaz je besplatan.

Bonus video: