U Podgorici od 3. do 7. juna prikupljanje pomoći ugroženima u poplavama

Nedjelja solidarnosti održaće se u podgoričkom Rakija baru od 3. do 7. juna
0 komentar(a)
Srbija poplave Obrenovac, Foto: BETA/PHOTO
Srbija poplave Obrenovac, Foto: BETA/PHOTO
Ažurirano: 02.06.2014. 18:48h

Nedjelja solidarnosti u okviru koje će se prikupljati pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji, BiH i Hrvatskoj biće održana u podgoričkom Rakija baru od 3. do 7. juna.

Kako je saopšteno, na ulazuće se nalaziti kutija za donacije, a oni koji prilože pomoć dobiće priznanicu i piće.

Dnevni prilog može biti jedan euro i sa njim se dobija kafa po izboru, a večernji dva eura koji će obezbjediti pivo ili rakiju po želji. Muzičari koji nastupaju doniraće honorare, a iz lokala su se obavezali da će trećinu dnevnih pazara uplatiti na račun za pomoć ugroženima.

Sjutra veče od 22 sata, u okviru ove akcije, nastupiće DJ Lazone.

Za 4. jun planirana je svirka džez bend muzičke škole Vasa Pavić (od 13.00) i Dejo Saferović (22.00).

U četvrtak 5. juna je akustična svirka Ognjena Gvozdenovića i Dragana Miljanovića, a dan kasnije nastupaju Ida i Ana Muratagić (klavirsi duo) od 20.00, te Marko Prentić od 22.00.

U subotu, 7. juna, će gostovati dječiji animator Žarko Žabac (od 11.00), dok će akcija će biti okončana iste večeri tweetup žurkom DJ-eva Noi3 i Kavon od 22 sata.

"Društveno odgovorno poslovanje nije samo staranje o zaposlenima, već je to široki spektar brige o društvu u zajednici, regionu i svijetu. U današnjim teškim vremenima kada polažemo ispit pred sobom, kada naglašavamo humanost, jedini odgovor problemima u regionu jeste solidarnost među ljudima", saopštili su organizatori.

Bonus video: