Laibach na prvom mjestu Domaćiće

Najbolji uspjeh protekle sedmice zabilježio je bend Van Gogh, sa numerom "Prva i posljednja kap"
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2014. 09:42h

Sint-pop numera "The Wistleblower", najavni singl novog albuma "Spectre" sjajnog slovenačkog sastava Laibach našao se ove sedmice na prvoj poziciji mjestu top liste regionalnih hitova "Domaćica" koje svake nedjelje u 21 sat možete gledati na programu televizije Vijesti.

I ovog puta, kroz pjesmu koja je inspirisana ličnostima poput Edvarda Snoudena i Čelsi Meninga, slovenački sastav je uspio da kreira muzički i vizuelni manifesto kritike moći i političkih sloboda.

Spot, u kome se pojavljuju mladi sportisti iz Letonije, realizovan je uz korišćenje unikatnih LOMO objektiva koji datiraju još iz doba Sovjetskog Saveza, a njegovu režiju potpisuje norvžanin Morten Travik.

Numera benda Vatra "Tango", koja je protekle dvije sedmice bila na samom vrhu liste, zauzela je drugo mjesto, dok je numera Filipa Dizdara "Moj pad" zabilježila blagi rast i sa šeste pozicije našla se na trećoj.

Ove sedmice na listi "Domaćice" našla su se i dva noviteta. Na 20. poziciji je singl slovenačkog izvođača Tropski ft Nite, dok je prošlonedjeljni predlog numera "Bolji si" popularnog hrvatskog benda Elemental zauzeo deveto mjesto.

Najbolji uspjeh protekle sedmice zabilježio je bend Van Gogh, sa numerom "Prva i posljednja kap" koja se sa pozicije broj 11 popela na 5 mjesto.

Glasajte za vaše favorite tokom sedmice, preko mobilne aplikacije Telekom ME, koju mogu koristiti korisnici svih crnogorskih mobilnih mreža. Aplikaciju preuzmite na Google Play-u ili Apple Store-u, registrujte se i glasajte za vaše favorite. Svoj glas možete dati i posredstvom sajta http://www.mtv.rs/top-liste/domacica

Top lista "Domaćica":

1. LAIBACH - THE WHISTLEBLOWERS

2. VATRA - TANGO

3. FILIP DIZDAR - MOJ PAD

4. SVI NA POD! - SEKUNDA

5. VAN GOGH - PRVA I POSLEDNJA KAP

6. NIČIM IZAZVAN - TRIDESET

7. URBAN & 4 - SUTRA ĆEMO PRIČATI

8. FRAU CASIO - U TVOJOJ GLAVI

9. ELEMENTAL - BOLJI SI

10. BIG FOOT MAMA - KRATEKSTIK

11. NEVENA BOŽOVIĆ - ZNAM DA NOĆAS GUBIM TE

12. PSIHOMODO POP - BEJBI

13. SKROZ - VILA

14. DISCIPLIN A KITSCHME - OVISNIK O MOĆI

15. WHO SEE - DINAMIDA

16. ELVIS JACKSON - I BELIEVE IN…

17. JARBOLI - OZBILJAN ČOVEK (LIVE)

18. SWEEPER - NE BOJIM SE

19. SASA LOZAR - OPČINJEN

20. TROPSKI FT NITE - LEVJESRCN

Galerija