Još jedna nagrada za crnogorski Who See

Glasovi publike koja je glasala na zvaničnoj Facebook stranici festivala nije se složila sa mišljenjem žirija
51 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2014. 17:25h

Video za numeru “Dinamida” kotorskog dvojca Who See na prvom festivalu muzičkih spotova u Hrvatskoj, “Split spot” dobio je priznanje za najboljeg debitanta.

“Rudnik film zadužen za ovaj spot, je likovnim jezikom, humorom, atraktivnim kadriranjem, koloritom i pristupom vizualu stvorio svijet koji s tekstom i muzikom čini cjelinu koja se svojom kvalitetom izdigla ne samo iznad debitantskih, već i brojnih videa iz glavne konkurencije“, saopštili su organizatori. Dobitnike u konkurencijama “Najbolji debitant”, “Posebno priznanje” i Najbolji spot” odlučio je tročlani žiri u sastavu Veljko Popović (animator), Mirko Pivčević (direktor fotografije) i Toni Volarić (direktor programa CMC televizije). Tako je nagradu za “Posebno priznanje žirija” zaslužila Marcella Zanki za spot “Mladu“ Frau Casia, dok je ona za Najbolji spot pripala Toniju Humlu autoru spota “Kažu“ čuvenog bosansko-hercegovačkog sastava “Dubioze Kolektiv”.

Glasovi publike koja je glasala na zvaničnoj Facebook stranici festivala nije se složila sa mišljenjem žirija, a po njihovom mišljenju najbolji spot imao je Thompson za pjesmu “Nema predaje“.

Galerija

Bonus video: