Hurts 13. jula na glavnoj bini Exit festivala

Hurts će nastupiti iste večeri kad i legendarni britpop sastav Suede, a nastupe na Exitu potvrdili su i Dejmon Albarn, Glorija Gejnor, Karl Koks, Deni Tenalja, Disclosure...
4 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2014. 07:29h

Popularni engleski sintpop duo Hurts nastupiće u nedjelju 13. jula na glavnoj bini Exit festivala, saopštili su organizatori.

Karijera Hurtsa je na uzlaznoj putanji, a grupa je poznata po koncertima koji omogućavaju jedinstven audio vizuelni doživljaj, pa su njihovi nastupi na festivalima Glastonbury i T In The Park nedavno izglasan kao najbolji, u konkurenciji koju su činili U2, Coldplay, Arctic Monkeys, Beyonce i drugi.

Pažnju svjetskih medija privukli su saradnjom sa pop divom Kajli Minog, kao i obradom njene "Confide in Me", a uslijedili su hitovi koji su osvojili top liste kao što su "Wonderful Life", "Miracle", "Somebody To Die For", "Sunday"... Vlasnici su brojnih nagrada, a iza sebe imaju dva uspješna studijska izdanja.

Hurts će nastupiti iste večeri kad i legendarni britpop sastav Suede, a nastupe na Exitu potvrdili su i Dejmon Albarn, Glorija Gejnor, Karl Koks, Deni Tenalja, Disclosure, Rudimental, Skrillex, Karl Kreg, Afghan Whigs, Sabaton i mnogi drugi.

Ovogodišnje, jubilarno 15. izdanje najpopularnijeg festivala u regionu održaće se od 10. do 13. jula na tradicionalnoj lokaciji - Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

U vidu njegovog produžetka uslijediće Sea Dance festival koji će se održati na plaži Jaz u Budvi od 15. do 17. jula, a do sada je potvrđeno da će na njemu nastupiti Jamiroquai i Example.

Za crnogorske državljane ulaznica za sve dane Exita košta 58 eura, dok za Exit avanturu ( Exit i Sea Dance) moraju platiti 68 eura. Boravak u kampu oba festivala koštaće 26,5 eura.

Ulaznice za Exit i Sea Dance mogu se kupiti u agencijama Montenegro Tourist Service u Podgorici i Aero travel u Budvi, kao i u pivnici “As” u Kotoru. Exit je početkom ove godine proglašen za najbolji festival u Evropi.

Kao uvod u Exit avanturu 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi će se održati jednodnevni rok festival na kojem će nastupiti kultni američki bend Queens of the Stone Age, kao i domaće snage. Ulaznica za ovaj događaj košta 16,5 eura.

Galerija

Bonus video: