Cijena 19,99 eura

Promotivne karte za Sea Dance festival u prodaji još četiri dana

Dostupni su i paketi od 179 eura koji uključuju ulaznicu za Exit i Sea Dance, prevoz iz većih gradova CG na Exit i Sea dance, uz smještaj u Novom Sadu i na Jazu
1 komentar(a)
Jamiroquai, Foto: Screenshot (YouTube)
Jamiroquai, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.05.2014. 14:20h

Cijene karata za trodnevni festival Sea Dance, koji će se kao nastavak Exita održati od 15. do 17. jula u Budvi, biće promotivne još četiri dana, pa se do 27. maja mogu kupiti za 19,99 eura, a od tog dana ulaznice će koštati 25 eura.

Na prodajnim mjestima (spisak se može naći na sajtu exitfest.org) dostupni su i paketi “Exit Avatura” po cijeni od 68 eura, koji uključuju ulaznice za Exit i Sea Dance festival, i “Sea Dance”, koji za 79 eura obezbjeđuje ulaznice za istoimeni festival, prevoz iz crnogorskih gradova i smještaj u kampu.

Zainteresovanima su dostupni i paketi od 179 eura koji uključuju ulaznicu za Exit i Sea Dance festivale, prevoz iz većih gradova Crne Gore na Exit i Sea dance, uz smještaj u Novom Sadu i na Jazu.

Za sada su Jamiroquai i Example potvrdili nastup na Jazu, a očekuje se još zvučnih imena. Prema riječima organizatora ulaznicu za ovaj festival kupilo 15.000 posjetilaca iz preko 30 zemalja, a najveći broj njih se očekuje iz Velike Britanije, Holandije i zemalja regiona.

Uvod u petnaesto izdanje Exita, zakazan je za 11. jun kada će biti održan Rock@exit, nastup benda Queens of the Stone Age na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok će se Exit održati na istom mjestu od 10. do 13 jula.

Preporučujemo za Vas