Od svake ulaznice za Southern Soul po četiri eura za pomoć Srbiji, BiH i Hrvatskoj

Akcija počinje danas i trajaće do završetka festivala. Cijena četvorodnevne ulaznice je snižena na 30 eura
2 komentar(a)
Southern Soul festival, Foto: Ivana Novaković Leković
Southern Soul festival, Foto: Ivana Novaković Leković
Ažurirano: 20.05.2014. 15:07h

Organizatori Southern Soul Festivala, odlučili su da od svake prodate karte za festival odvoje četiri eura za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Ova akcija počinje danas i trajaće do završetka festivala, a zbog humanitarnog karaktera cijena četvorodnevne ulaznice je snižena sa 42 na 30 eura.

Festival će biti održan u Ulcinju od 26. do 29. juna na prostoru “Dolcinium Kite Cluba”, gdje će publiku zabavljati više od 40 soul, fank, džez, hip hop, disko i haus izvođača iz regiona, Evrope i svijeta, među kojima su Omar, Endru Ašong, Lea Lea, Džil Peterson, Aleks Bark, Patrik Fordž i mnogi drugi.

Sjutra će u Virpazaru na brodu Silistra od 15 sati biti održana promotivna žurka "All Day Long Sothern Soul Festival 2014”.

Humanitarna žurka u Maximusu

Studenti će u saradnji sa festivalom Spring Break Montenegro u četvrtak, 22.maja organizovati žurku humanitarnog karaktera u kotorskoj diskoteci Maximus. Na samom ulazu u diskoteku prikupljaće se prilozi posjetioca za stanovništvo Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske , koji su ugroženi poplavama.

Bonus video: