Humanitarni koncert Sergeja Ćetkovića odložen za 24. maj

Organizatori su odlučili da iako je koncert besplatan, postave punktove na kojima će posjetioci moći da doniraju novac za žrtve poplavljenih područja
9 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2014. 13:38h

Veliki koncert Sergeja Ćetkovića nakon najvećeg uspjeha Crne Gore na Evroviziji koji je planiran za sjutra veče biće odložen za subotu 24. maja.

Pored datuma, promijenjena je i lokacija na kojoj će se održati umjesto u Sportskom centru, Sergej će pjevati na Stadionu malih sportova.

Crnogorski pjevač je odlučio da zbog podrške i uspjeha na takmičenju pokloni građanima veliki koncert, ali je zbog tragične situacije u regionu promijenio njegovu namjenu i pretvorio ga u humanitarni događaj.

Kako su naredna tri dana su u Srbiji proglešena za dane žalosti, a u Bosni danas, Ćetković je odlučio da pomjeri datum.

"Zbog svih ljudi koji su stradali u tim poplavama odlažemo koncert koji, iako je planiran da bude poklon građanima Podgorice, na ovaj način dobija i humanitarnu notu zbog aktuelne teške situacije. Zahvalio bih se svim građanima Crne Gore koji su u ovako teškoj situaciji pokazali da znaju da cijene prave stvari i pomogli sve žrtve katastreofe donirajući novac, odjeću, hranu... Brojevi za pomoć i dalje su aktuelni", poručio je Ćetković.

Organizatori su odlučili da iako je koncert besplatan, postave punktove na kojima će posjetioci moći da doniraju novac za žrtve poplavljenih područja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Galerija

Bonus video: