"Vatra" na prvom mjestu "Domaćice"

"Vatra" ovim singlom obilježava prvih 15 godina postojanja na muzičkoj sceni, ali i najavljuje novi album koji će se na tržištu naći krajem godine
59 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2014. 07:31h

Tron ovonedjeljne top liste regionalnih hitova "Domaćica" koje svake nedjelje u 21 sat možete gledati na programu televizije Vijesti, preuzela je grupa Vatra, sa singlom Tango.

Ovo je još jedan uspjeh energičnog rok sastava iz Virovitice, koji ovim singlom obilježava prvih 15 godina postojanja na muzičkoj sceni, ali i najavljuje novi album koji će se na tržištu naći krajem godine.

Bend je pomenutim singlom odmah nakon premijere obezbijedio mjesto na samom vrhu službene HR TOP 40 liste, i postao treći najslušaniji singl u Hrvatskoj.

Slovenački bend Elvis Jackson, nakon dvije sedmice boravka na prvom mjestu, spustili su se na drugu poziciju. Numera, "I Believe In..” sa aktuelnog EP izdanja “Window", koja govori o čovjeku našeg vremena, važnim vrijednostima, ljubavi, već se osam sedmica nalazi na top listi "Domaćice".

Treću poziciju ove sedmice zauzeli su članovi sastava "Svi na pod!", sa numerom "Sekunda". Ovaj njihov novi singl podgorićka publika imaće prilike uskoro da čuje i uživo, na koncertu koji je najavljen za 07. jun, u okviru muzičkog programa "Underhill" festivala.

Ove sedmice, na top listi "Domaćice" našla su se dva noviteta.

Numera popularnog hrvatskog pjevača Filipa Dizdara "Moj pad", zauzela je osmu poziciju. Autor muzike i teksta pjesme je Filipov saradnik i kolega Alan Dović, dok se za mastering pobrinuo Andrej Lončarić. Spot je kompilacija kadrova koje je Filip svakodnevno snimao na odmoru u Francuskoj.

Na 20. mjestu našao se signl "Prva i posljednja kap" beogradskog rok sastava Van Gogh, sa najnovijeg albuma "Neumeren u svemu". Muziku je radio frontmen benda Zvonimir Đukić Đule i Srba Radivojević, tekst takođe Đule, a udjela je imao i u pisanju aranžmana.

Gost ovonedjeljne "Domaćice" bio je Mihajlo Božović, iz benda "Punkreas". Ovaj nikšićki sastav objavio je novi spot za numeru "Ulična poezija", koji je publika imala prilike da vidi sinoć u emisiji.

Glasajte za vaše favorite tokom sedmice, preko mobilne aplikacije Telekom ME, koju mogu koristiti korisnici svih crnogorskih mobilnih mreža. Aplikaciju preuzmite na Google Play-u ili Apple Store-u, registrujte se i glasajte za vaše favorite. Svoj glas možete dati i posredstvom sajta http://www.mtv.rs/top-liste/domacica

Top lista "Domaćica":

1. VATRA - TANGO

2. ELVIS JACKSON - I BELIEVE IN…

3. SVI NA POD! - SEKUNDA

4. LAIBACH - THE WHISTLEBLOWERS

5. NICIM IZAZVAN - TRIDESET

6. SKROZ - VILA

7. PSIHOMODO POP - BEJBI

8. FILIP DIZDAR - MOJ PAD

9. WHO SEE - DINAMIDA

10. DISCIPLIN A KITSCHME - OVISNIK O MOĆI

11. URBAN & 4 - SUTRA ĆEMO PRIČATI

12. LIBAR - NE MOGU RECI TI ZBOGOM

13. SKEEBEEP - ENOSTAVNO

14. BIG FOOT MAMA - KRATEKSTIK

15. JARBOLI - OZBILJAN ČOVEK (LIVE)

16. NEVENA BOŽOVIĆ - ZNAM DA NOĆAS GUBIM TE

17. TIDE - DON'T LOOK BACK

18. MAJKE - MRSAVI PAS

19. RUTH KOLEVA - BETTER

20. VAN GOGH - PRVA I POSLEDNJA KAP

Bonus video: