Završeno barsko "Ljeto sa zvijezdama": Lexington i Akademia za kraj

„Akademia“ je tradicionalno vrlo brzo podigla atmosferu u publici serijom jugoslovenskih rok hitova, dok je „Lexington bend“ izveo svoje najpoznatije pjesme
160 pregleda 1 komentar(a)
Lexington, Bar, Foto: TO Bar
Lexington, Bar, Foto: TO Bar
Ažurirano: 25.08.2018. 11:01h

Sinoćnji koncerti grupa „Lexington“ i „Akademia“ na Šetalištu kralja Nikole okupio je veliki broj posjetilaca svih generacija.

„Akademia“ je tradicionalno vrlo brzo podigla atmosferu u publici serijom jugoslovenskih rok hitova, dok je „Lexington bend“ izveo svoje najpoznatije pjesme.

Ovim nastupom zvanično je okončano XII „Ljeto sa zvijezdama“ Turističke organizacije Bar, serija besplatnih koncerata na otvorenom.

"I ovog ljeta smo se se potrudili da repertoar bude raznolik i da se na njemu nađe po nešto za svaki ukus",l naveli su ovim povodom iz TO Bar.

Prethodna dva mjeseca, petkom na Šetalištu nastupali su: “Parampaščad”, Hor “Antivari musica” i dirigent Miro Kruščić , sopran Aleksandra Vojvodić, Andrea Demirović, Padrino bend, Grupa Grim, Dino Beharović i bend, Bad Copy, Kerber, VIVA VOX, Indira Forza, Aco Pejović, Neverne bebe i Adil.

Bonus video: