Osam je moj broj, rođen sam 8. marta i nadam se da će nam u finalu donijeti sreću

"I dalje smo pod jakim utiskom od prve polufinalne večeri, ali se i dalje ozbiljno pripremamo za finalni nastup"
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2014. 07:17h

Crnogorski predstavnik Sergej Ćetković u finalu Eurosonga koje je na programu večeras od 21 sat, nastupiće osmi. Prije njega, svoje pjesme će izvesti predstavnici Ukrajine, Bjelorusije, Azerbejdžana, Islanda, Norveške, Rumunije i Jermenije, dok ćemo nakon "Mog svijeta" čuti pjesme iz Poljske, Grčke, Austrije, Njemačke, Švedske, Francuske, Rusije, Italije, Slovenije, Finske, Španije, Švajcarske, Mađarske, Malte, Danske, Holandije, San Marina i Velike Britanije.

"Sasvim sam zadovoljan što ću nastupiti pod rednim brojem osam. To je moj broj, rođen sam 8. marta i nadam se da će nam svima u finalu donijeti sreću. I dalje smo pod jakim utiskom od prve polufinalne večeri, ali se i dalje ozbiljno pripremamo za finalni nastup. Očekuje nas još proba, a i žiri će nas ocjenjivati. Nadam se dobrom plasmanu", rekao je juče Sergej za “Vijesti”.

Dan nakon prve polufinalne večeri, Ćetković je nastupio u Euroklubu, gdje je izveo nekoliko svojih pjesama. Tokom boravka u Kopehnagenu dao mnoštvo intervjua, a sa njim je razgovarala i novinarka New York Timesa.

"Pričali smo o Crnoj Gori, Eurosongu i mojoj karijeri", otkrio je Ćetković, koga na ulicama Kopenhagena publika već prepoznaje, pa čak ni u drugom dijelu Evrope ne može mirno ići u šetnju. No, on tvrdi da mu je drago zbog toga i da se rado fotografiše i daje autograme fanovima.

Sergej i makedonska predstavnica Tijana Dapčević jedno drugom su bili podrška tokom i uoči Eurosonga, ali pjevačica nije uspjela da uđe u završnicu.

Ona je druge polufinalne večeri ostala "ispod crte". Na Tviteru se zatim zahvalila prijateljima i fanovimana: "Ja sam OK, pošto imam sve vas. I ja sam ponosna i srećna osoba".

Austrijski predstavnik na Eurosongu neprikladan za Ruse >>>

Galerija

Bonus video: