Britanska zvijezda Example dolazi na Jaz

Example će predstaviti peti studijski album "Live Life Living" koji izlazi u junu, kao i hitove poput "Stay Awake" i "Say Nothing" sa kojima je proputovao svijet
52 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2014. 09:25h

Engleski pjevač, tekstopisac i reper Eliot Džon Gliv poznatiji kao Example nastupiće na Sea Dance festivalu, saopštili su organizatori.

Vlasnik hita "Changed the Way You Kiss Me" predstaviće se publici na glavnoj bini 16. jula u okviru X-Bass programa Exita koji će gostovati toga dana na Jazu.

Example će predstaviti peti studijski album "Live Life Living" koji izlazi u junu, kao i hitove poput "Stay Awake" i "Say Nothing" sa kojima je proputovao svijet. Njegovi video snimci na YouTube kanalu imaju preko 100 miliona pregleda, a njegova fan baza rapidno raste. On se na spisku izvođača pridružio ranije najavljenom Jamiroquaiu.

Prodaja ulaznica za Sea Dance festival je počela, a trenutna cijena ograničenog broja trodnevnih kompleta je 19,99 eura. Ulaznice po ovoj cijeni dostupne su na prodajnim mjestima "Štampe" i "Tobacco S Pressa", a redovna cijena ulaznice će biti 44 eura. U prodaji će se naći i VIP (100), VIP Gold (200) i VIP Platinum (1000 eura) ulaznice za Sae Dance. Prihod od najskupljih biće namijenjen za humanitarne svrhe. Takođe je dostupna i "Exit Avantura" po cijeni od 68 eura koja uključuje karte za Exit i Sea Dance festival.

SDF će se održati od 15. do 17. jula na plaži Jaz u Budvi.

Galerija

Bonus video: