"Kanda Kodža i Nebojša" nastupio u Podgorici

Nakon par novijih pjesama sa predstojećeg albuma i singla “Sve je stalo u rokenrolu”, publiku je razdrmala starija i življa numera “Šafl/Shuffle”
370 pregleda 1 komentar(a)
Oliver Nektarijević, KKN, Foto: Zoran Đurić
Oliver Nektarijević, KKN, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.05.2014. 13:48h

Popularni beogradski sastav “Kanda Kodža i Nebojša” nastupao je sinoć u okviru Nikšićko Rocks Garden Festa u podgoričkom lokalu “Od sumraka do svitanja”, a publika je imala priliku da čuje i bendove “Bosnische Post” iz Bosne i Hercegovine, “Zoon politikon”, “PPG”, “Emily Rose” hip hop duo“Džej Džej Okoča”i DJ-eve Bratskog i Nagarda.

Nešto prije ponoći na scenu su izašli članovi “KKN-a”, kojima se posljednji pridružio frontmen benda Oliver Nektarijević, a uprkos tome što je lokal bio gotovo pun, pred binom se okupilo oko tridesetak fanova ovog sastava. Nakon par novijih pjesama sa predstojećeg albuma i singla “Sve je stalo u rokenrolu”, publiku je razdrmala starija i življa numera “Šafl/Shuffle”, koju je Nektarijević posvetio carinicima uz opasku da se u Podgorici osjeća kao kod kuće.

On je u obraćanju publici između pjesama iskoristio priliku da pozdravi rokenrol scenu u Crnoj Gori, sa akcentom na bendove iz Nikšića i Podgorice uz poruku da “ne smiju da stanu”.

Publika je uglavnom bolje reagovala na starije i poznatije pjesme, a tokom izvođenja numere “Najsvetliji dan”, “Kandi Kodži i Nobojši” se na bini pridružio i jedan od članova “Bosniche Posta”

Garden fest su pred malobrojnom publikom u 20 sati otvorili “Emily Rose” i “PPG”, a nakon što je “KKN” završio svoj repertoar oko sat vremena nakon ponoći, binu je preuzeo DJ Bratski.

Bonus video: