Stiže osam neobjavljenih pjesama "Kralja popa"

Džekson je jedna od najuticajnijih osoba na svejtskoj muzičkoj sceni. Tokom karijere, koja je trajala više od četiri decenije, prodao je više od milijardu kopija albuma
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.05.2014. 12:31h

Prvi singl sa posthumnog albuma Majkla Džeksona, pjesma "Love Never Felt So Good", biće predstavljen u četvrtak 8. maja tokom dodjele nagrada internet radio stanice "iHeartRadio".

Sudeći prema prvim reakcijama, "Kralj popa" ima još jedan hit!

Džekson je napisao je i snimio ovu pjesmu još davne 1983. godine, ali će se ona naći na izdanju Xscape, koje će se na tržištu pojaviti 13. maja, javlja Rojters.

Novi album jedne od najvećih muzičkih zvijezda 20. vijeka izlazi pet godina nakon njegove smrti, a sadržaće osam neobjavljenih pjesama koje je Džekson između 1983. i 1999. godine.

Pjevač Džastin Timberlejk koga mnogi smatraju i Džeksonovim nasljednikom je putem društvenih mreža prošle nedjelje rekao da je učestvovao u pravljenju "Love Never Felt So Good", ali nije otkrio da li će je izvesti na predstojećoj dodjeli nagrada.

Džekson je jedna od najuticajnijih osoba na svjetskoj muzičkoj sceni. Tokom karijere, koja je trajala više od četiri decenije, prodao je više od milijardu kopija albuma.

Umro je u Los Anđelesu 2009. u 51. godini od prevelike doze „propofola“.

Galerija