FESTIVAL U ULCINJU

Southern Soul kompletirao listu izvođača

Među novim imenima su Andrew Ashong, Lea Lea, Anushka, Rick Wilhite, Sadar Bahar...
0 komentar(a)
Southern Soul festival, Foto: Southern Soul
Southern Soul festival, Foto: Southern Soul
Ažurirano: 30.04.2014. 10:57h

Southern Soul Festival koji će se po drugi put održati na Velikoj plaži u Ulcinju, od 26. do 29. juna, kompletirao je listu izvođača.

Među novim imenima su Andrew Ashong, Lea Lea, Anushka, Rick Wilhite, Sadar Bahar...

Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača iz regiona, Evrope i svijeta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podijeliti sa publikom najbolje zvukove soul, jazz, disco i house muzike, te ostalih srodnih žanrova.

Posjetioci festivala će uživati u čak 70 sati muzičkog programa.

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu svijeta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posjetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala.

Odličan odaziv gostiju iz cijele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog ljeta očekuju i posjetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i željezničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko Luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Preporučujemo za Vas