"Iskaz" nastupio u Montenegro pabu: Skakanje po bini, uletanje u šutku...

Frontmen Zoran Stefanov održavao je komunikaciju sa publikom tokom cijele večeri, animirao je skakanjem po bini i penjanjem na ogradu
2 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2014. 13:46h

Srpski krosover sastav "Iskaz" ponovio je sinoć u podgoričkom "Montenegro pabu" moćnu svirku kojom je oduševio brojne posjetioce prošlogodišnjeg Lake festa, stvorivši atmosferu za pamćenje i pored toga što nije uspio potpuno da popuni lokal.

Nešto prije 23 sata bend je izašao na binu i odmah servirao prisutnima svoj prepoznatljiv miks udaračkih rifova i repovanja. Publika je u početku stidljivo reagovala, ali je vrlo brzo počelo skakanje pred binom.

Frontmen Zoran Stefanov održavao je komunikaciju sa publikom tokom cijele večeri, animirao je skakanjem po bini i penjanjem na ogradu, a "hajlajt" večeri bio je kada je mlađani basista Miroslav Ivanović sa bine uletio u šutku pred kraj svirke.

Pančevački sastav promovisao je novi materijal, svirajući uglavnom pjesme sa albuma "Tanatos" koji je dio dualogije "Kritična masa", a koji će uskoro biti dostupan za besplatno preuzimanje.

Bend je sa bine pozdravio svoje brojne saradnike kao što su Marčelo, Remi, Ritam nereda, a tokom pjesme "Warfare" na refrenu je Kojota (Eyesburn) zamjenio njihov prijatelj iz Italije.

Iako je bilo očigledno da većina prisutnih nije upoznata sa dobrim dijelom materijala Iskaza, publika energetski nije zaostajala za bendom prateći žestok tempo svirke, a upravo je prošlogodišnja saradnja benda sa pjevačem Eyesburna dobila najbolje reakcije.

Na samom kraju koncerta Stefanov je pozvao prisutne da naprave još jednu, finalnu šutku, pa je nastao haos pred binom, a zatim masi nije trebalo puno truda da ubijedi bend da se vrati na bis i izvede još jednu numeru na kojoj je gostovao Marko Vukajlović, pjevač nikšićkog metal sastava Gomila nesklada.

Iskaz je noć ranije svirao u nikšićkom "NK pabu", a oba koncerta odigrala su se u sklopu "Nikšićko rock's" platforme

Galerija

Bonus video: