Novi album do jeseni

Mostarski rok sastav Zoster ovog ljeta na Lake festu

Knezović je otkrio da će “Srce uzavrelo” sadržati devet pjesama plus jednu bonus numeru i da se zvučno nastavlja na prethodni album
115 pregleda 0 komentar(a)
Zoster, Foto: Facebook
Zoster, Foto: Facebook
Ažurirano: 19.02.2019. 01:07h

Mostarski rok sastav Zoster sviraće na Lake festu ovog ljeta, kazao je "Vijestima" frontmen Mario Knezović.

"Imamo već zakazane neke festivalske nastupe preko ljeta. Što se Crne Gore tiče, za sada je to samo Lake fest, mada ćemo se vratiti vjerovatno na jesen kod vas opet da promovišemo novi album", otkrio je pjevač Zostera.

Njegov bend nedavno je završio snimanje novog studijskog izdanja koje nosi naziv "Srce uzavrelo", a Knezović je najavio da se prvi singl koji će ga najaviti može očekivati u narednih desetak dana.

Prema njegovim riječima, album se može očekivati do jeseni.

"Biće i na Internetu, a vjerovatno i na CD-u za fanove koji vole da imaju opipljiv materijal u rukama, omot i svu priču. Ali prvo ćemo singlovima najaviti album", ispričao je Knezović.

Imali smo lude koncerte u Podgorici i Nikšiću, publika zna sve pjesme. Crna Gora nam je nezaobilazna destinacija: Knezović

Zoster je pjesme za novi album snimio u rekordnom roku, za samo nedjelju dana, a pjevač je "Vijestima" kazao da je od juče počeo rad na miksu.

"Super je bilo na snimanju, navježbani smo baš. Dobra je ekipa, svi super sviraju. Imali smo mi i pripremu malo dužu prije toga, ali baš se poklopilo sve - i energija i ljudi, tako da smo sve završili brže nego što smo mislili", istakao je frontmen bosansko-hercegovačkog sastava.

On je otkrio da će "Srce uzavrelo" sadržati devet pjesama plus jednu bonus numeru, te da se zvučno nastavlja na prethodni album "Imači kada", mada će opet biti i dosta drugačije od njega.

"Kada su tekstovi u pitanju, to su više kao neki filmski likovi. Ima ljubavnih, kriminalističkih (smijeh), lažnih biografija... Da sačekamo malo da odaberemo prvi singl, još ne znamo. Ne bih ništa detaljnije da otkrivamo prije toga", kazao je pjevač.

Zoster je već nastupao na prvom izdanju Lake festa 2011, a posljednji put sa publikom u Crnoj Gori družili su se krajem prošle godine.