Emina Jahović za "Vijesti": U Crnoj Gori se osjećam kao kod kuće

Srpska pjevačica napisala je tekst za "Moj svijet", a "Vijestima" je otkrila da ju je inspirisala "fenomenalna muzika" koju je uradio Ćetković
80 pregleda 14 komentar(a)
Emina Jahović, Foto: Screenshot (YouTube)
Emina Jahović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 10.04.2014. 07:14h

Popularna pjevačica Emina Jahović ovog vikenda će pjevati u Crnoj Gori, a uoči dolaska za "Vijesti" je pričala o saradnji sa Sergejem Ćetkovićem, X Factoru i novom albumu.

Supruga turskog pop pjevača Mustafe Sandala u žiži interesovanja domaće javnosti u posljednje vrijeme je i zbog toga što je sarađivala sa Sergejem Ćetkovićem, predstavnikom Crne Gore na predstojećem Eurosongu.

Srpska pjevačica napisala je tekst za "Moj svijet", a "Vijestima" je otkrila da ju je inspirisala "fenomenalna muzika" koju je uradio Ćetković.

"Sergej i ja smo dugogodišnji prijatelji i jako poštujem sve što je do sada uradio. Čujemo se s vremena na vrijeme i dosta kreativno pomažemo jedno drugom", istakla je Jahović dodavši da je pjesma "Moj svijet" za nju posebna, jer nosi veliku emociju.

Novopazarska pjevačica je uvjerena da je Ćetković sa pomenutom numerom predodređen za uspjeh na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

Jahović kaže da je najviše posvećena porodici, jer je dugo bila odsutna zbog X Factora

"Stalno smo pomjerali njegov izlazak, ali mislim da će u maju publika čuti nove pjesme. Poslije pet godina, došlo je vrijeme za novo izdanje koje će se zvati 'Žena zmaj'", otkrila je pjevačica.

U međuvremenu, Jahović kaže da je najviše posvećena porodici, jer je dugo bila odsutna zbog X Factora.

"Naravno, ne zaboravljam publiku i trudim se da na što više mjesta odem i podijelim energiju sa njom. Mislim da će tako biti i u Kotoru i da ćemo se češće družiti ove godine", najavila je ona.

Emina će u subotu veče, 12. aprila pjevati u kotorskoj diskoteci "Maximus". Ulaz će biti besplatan do ponoći, a nakon toga će koštati osam eura.

Emina je obećala ludu žurku.

"U Crnoj Gori se uvijek osjećam kao kod kuće. Uvijek volim da se vratim. S obzirom da će to biti klupski nastup, ono što mogu da obećam je da će biti prava žurka. I poslije dužeg vremena družim se sa publikom u Crnoj Gori koja me uvijek iznova oduševi", kazala je pjevačica.

Pjevačica je istakla i da se na tržištu odnedavno našao njen prvi parfem "Closer" koji za sada nije, ali se ona nada će biti uskoro dostupan i u Crnoj Gori.

Pomaže talentima

Eminu smo do skoro gledali u ulozi sudije u "X Facktoru". Sada kada je šou završen, pjevačica kaže da joj je drago što je imala prilike da radi sa velikim talentima.

"Što se tiče mojih momaka, mislim da im predstoji blistava karijera ukoliko budu radili na tome. Pomažem im koliko god je to moguće. Evo uskoro Lukijanu (Ivanoviću) i Aleksi (Peroviću) izlaze i prvi singlovi koje sam im sa posebnim uživanjem uradila", najavila ja pjevačica.

Iako je jedan od njih stigao do finala, Emina nije doživjela i da neki od njenih ljubimaca pobijedi u pomenutoj emisiji. Nagradu od deset hiljada eura na kraju je uzeo Danijel Kajmakoski - potpuno zasluženo, smatra pjevačica.

"Sve vrijeme je bio favorit i to je na kraju samo krunisao. Želim mu puno uspjeha", poručila je Jahović.

Bonus video: