MTV Top lista na TV Vijesti: Hanja Mićović prva "domaćica"

“Posebna pažnja biće posvećena crnogorskoj muzičkoj sceni, odnosno promociji domaćeg”, kazala je Mićović
132 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2014. 19:46h

MTV Top lista 20 najboljih regionalnih spotova “Domaćica”, od nedjelje, 6. aprila će se emitovati na televiziji Vijesti, a koncept ove emisije na današnjem “druženju” sa novinarima otkrila je voditeljka Hanja Mićović, koja je istakla da će svi muzički žanrovi biti podjednako zastupljeni.

“Posebna pažnja biće posvećena crnogorskoj muzičkoj sceni, odnosno promociji domaćeg”, kazala je Mićović koja je prema riječima glavnog i odgovornog urednika MTV-a Ninoslava Jovanovića prva “domaćica”, s obzirom na to da ova emisija do sada nije imala voditelja.

TV Vijesti, Biljana Matanović

Jovanović je istakao da se od 2008. godine, kada je “Domaćica” prvi put emitovana, jedina regionalna top lista proširila sa deset na dvadeset pjesama, te da je veoma značajna za promociju izvođača sa ex-Yu prostora, što je potvrdio i gost iznenađenja Dejan Dedović – Dedduh, član “Who See” klape.

Dedduh je kazao da je “Domaćica” pomogla da se “poslije 15 godina rabote”, promovišu u regionu i prokomentarisao to što se na ovoj top listi trenutno “vrti” i nova pjesma kotorskog hip hop dvojca “Dinamida”.

“Jeste. Pršti na sve strane. To je prva pjesma sa našeg novog albuma. Još ne znamo kako će se zvati. Planiramo objavljivanje još jednog singla, pa tek onda izlazak albuma”, najavio je kotorski reper.

“Domaćica” će se emitovati na televiziji “Vijesti” svake nedjelje u 21 sat, uz podršku MTV kanala i Crnogorskog Telekoma i Trebjese iz Nikšića.

Galerija

Bonus video: