SARS sprema novi spot

. “Po Filipovoj zamisli, akteri su momak i mlađa djevojka i njihovi različiti pogledi na svijet”
54 pregleda 1 komentar(a)
SARS, Foto: SARS
SARS, Foto: SARS
Ažurirano: 03.04.2014. 09:49h

Grupa SARS počela je snimanje spota za numeru “Lutka” sa nedavno objavljenog albuma “Ikone pop kulture”. Pjevač grupe Žarko Kovačević kaže da su svjesni da je ta numera po pregledima na Youtubeu najmilija publici, ali “Lutku” je za ekranizaciju odabrao režiser spota Filip Dizdar.

“On je naš kolega muzičar, koji se bavi i video produkcijom. Ima i svoju akademiju, pa je želio da polaznicima pokaže kako se snima spot. Tako smo proteklog vikenda, boraveći zbog koncerata u Zagrebu snimili prve kadrove”, priča za Vijesti Kovačević i navodi da snimanje još nije gotovo.

“Kada smo došli na set mislili smo da su ostali još kadrovi sa nama da se urade. Međutim, Filip je na kraju odlučio da nas snimi prvo, dok će ostatak biti završen u naredne dvije-tri nedjelje”, ističe Kovačević, dodajući da će premijera biti na MTV kanalu.

Poput ostalih spotova, SARS-a i ovaj će imati svoju priču. “Po Filipovoj zamisli, akteri su momak i mlađa djevojka i njihovi različiti pogledi na svijet”, otkriva Kovačević. Njegov bend je u januaru objavio četvrti studijski album, a muzičar je zadovoljan reakcijama.

“Za vikend smo imali tri dana zaredom koncerte u punoj zagrebačkoj Tvornici što je kuriozitet, a publika je odlično reagovala, kako na stare, tako i na nove pjesme. Vidjeli smo na nastupima širom ex-YU da sa novog projekta publika pored Lutke voli naslovnu i pjesmu Dane brojim”, zaključio je on.

Bonus video: