Kroz rep možeš da kažeš sve što želiš, misliš i osjećaš

Wester je objavio sedam pjesama koje se mogu poslušati na YouTube kanalu CGRCrew1992, a neke od njih čuće i podgorička publika
201 pregleda 3 komentar(a)
Pavle Stević, Foto: Privatna arhiva
Pavle Stević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.03.2014. 16:42h

Žurka pod nazivom "Hip Hop Live" biće održana večeras u Podgorici u "London pabu", a nastupiće reperi Story i Strašilo, Zlo u dom, Wester, Dundo Showman, Stifler, Hamburger, Otto Von Berg i DJ All Stari.

Tim povodom za "Vijesti" je prvi put pričao budvanski reper Pavle Stević koji je pod pseudonimom Wester objavio sedam pjesama koje se mogu poslušati na YouTube kanalu CGRCrew1992, a neke od njih čuće i podgorička publika.

"Nadam se da ću se svidjeti posjetiocima, nadam se da će malo više da plane atmosfera i naravno da jedni druge podržimo do maksimuma", predočio je očekivanja Budvanin.

On je "Vijestima" kazao da se repom bavi od 2011. kada je objavio prvu pjesmu "Kroz život idem sam", u svijet hip hop muzike uveli su ga 2Pac, Eazy E i domaće grupe, a tom žanru privukla ga je sloboda izraza.

"Kao klinac sam volio da slušam rep, od dobijanja prvog telefona i skidanja rep muzike sa sajtova, privukla me jer je to jedina vrsta muzike u kojoj možeš reći sve što želis, misliš i osjećaš, tako da sam i ja htio da krenem i vidim kako bi išlo", otkrio je Wester.

Svoje prve pjesme opisuje kao "underground", ali dodaje da mu se vremenom svidio "G-funk" stil te najavljuje da će mu se budući rad više kretati u tom smjeru.

"Polovinu tih pesama sam snimao u Radio Katakombi u Budvi, a za ostale produkciju mi je radio Varga Krisztian iz Zrenjanina", ispričao je reper čija je aktuelna numera "Spektor" izašla 6. marta.

Wester naravno ima u planu debi album, ali kaže da neće biti skoro objavljen. Ipak, već je u jedno siguran - njegova prva, ranije pomenuta pjesma mora se naći na njemu. Do tada, budvanski reper će raditi na spotu za pjesmu "Rekla", za koji će sam raditi produkciju i montažu.

Bonus video: