Who See ima novu pjesmu: "Dinamidom" digli u vazduh Sveti Stefan

Tehnika kojom je rađen spot nam je ostavljala prostor da kroz crni humor prikažemo jednu od realnih lokalnih pojava
4 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2014. 17:02h

Crnogorski dvojac “Who See” u ponedjeljak će premijerno na MTV kanalu od 20 sati predstaviti novi spot i pjesmu. Riječ je singlu “Dinamida” kojim će ujedno najaviti treći studijski album.

“Posljednjih mjeseci smo intenzivno radili na albumu. Pjesmu “Dinamida” smo izabrali za singl koji će pratiti animirani spot, koji radimo Linnch, ilustrator iz Herceg Novog i ja”, priča za Vijesti Mario Đorđević Noyz, koji uz Dejana Dedovića Dedduha, čini klapu Who see. Noyz dodaje da spot prati temu pjesme.

“Animacija i tehnika koju koju smo izabrali za izradu spota za numeru “Dinamida” su nam ostavljale prostor da kroz crni humor prikažemo jednu od realnih lokalnih pojava i da dignemo u vazduh Perast, Sveti Stefan i dio Skadarskog jezera. Sve to smo uspjeli bez ikakvih dozvola i sa poprilično niskim budžetom, i što je najbitnije, nije bilo povrijeđenih tokom snimanja”, našalio se Noyz, koji je nedavno radio i animirani spot za singl Goblina “Idemo”.

Who See koji je prošle godine predstavljao Crnu Goru na Eurosongu, svojim spotovima je postavio visoke standarde, pa su njihovi singlovi bili nedjeljamana u vrhu MTV-jeve liste “Domaćica”, dok su na Youtubeu imali milione pregleda.

Što se novog albuma tiče, Noyz nije htio puno da otkriva, ali je obećao da će u pjesmama koje su snimili publika najvjerovatnije uživati od početka maja, kada je planirano njegovo objavljivanje.

Iz novog videa kotorske klape; Privatna arhiva

“Mogu samo da se pohvalim da imamo sjajne goste na albumu, tako da će to zamirisati fino”, nada se Noyz koji je u ranijem intervjuu za Vijesti kazao da će nove pjesme biti “tvrđe”.

Galerija

Bonus video: