Širi se Exitov X-Bass program: Gorgon City, Sub Focus...

Oni će se pridružiti već potvrđenim izvođačima Skrillexu, Rudimentalu, Dub FX-u i Kovenu
0 komentar(a)
Exit 2013, Foto: Facebook
Exit 2013, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.03.2014. 15:05h

Organizatori Exit festivala u saradnji sa UKF etiketom objavili su nova imena koja će nastupiti u okviru ovogodišnjeg "X-Bass programa", a u pitanju su Andy C, Dimension, Fred V & Grafix feat Dynamite MC, Gorgon City, My Nu Leng, Pretty Lights, Sub Focus i TC.

Oni će se pridružiti već potvrđenim izvođačima Skrillexu, Rudimentalu, Dub FX-u i Kovenu, a pomenuti program odvijaće se od jedan sat iza ponoći do jutra na glavnoj festivalskoj bini Exita.

Prethodno je potvrđeno da će na najpopularnijem festivalu u regionu nastupiti i Dejmon Albarn, Disclosure, Karl Koks, Deni Tenalja, Karl Kreg i drugi.

Exit će se održati od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a uslijediće njegov produžetak u vidu manifestacije Sea Dance koja će se odigrati u Crnoj Gori na Jazu od 15. do 17. jula.

Trenutna cijena ulaznice za Exit je 58 eura, a za Exit Avanturu (karta i za Exit i za Sea Dance) 68 eura. Cijena boravka u Exitovom kampu je 26,5 eura, a isto košta i kamp Sea Dancea.

U prodaji je i "Exit festival paket" (ulaznica za Exit + Exit kamp + prevoz do Exita i nazad) koji košta 101,5 eura, kao i "Exit Adventure paket" (ulaznice za Exit i Sea Dance + boravak u oba kampa + prevoz do Exita, od Exita do Budve i od Budve do mjesta polaska) čija je cijena 183 eura.

Državljani Crne Gore karte mogu kupiti u pivnici "As" u Kotoru i u "Montenegro Tourist Serviceu" u Podgorici.

Bonus video: