Dupla premijera na MTV: Gibonni i Lollobrigida

Reditelj Matko Petrić potrudio se da prenese atmosferu sa koncerata
0 komentar(a)
LOLLOBRIGIDA, Foto: Zoran Đurić
LOLLOBRIGIDA, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.03.2014. 12:11h

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni premijerno će večeras predstaviti novi spot za numeru "Mirakul (live)" od 20 časova na MTV kanalu.

Ovo je treći singl s najnovijeg Gibonnijevog koncertnog albuma "Gibonni: LIVE", a prije njega predstavio je video za singlove "Slavim ove dane što si tu (live)" i "Toleranca (live)".

Album ''Gibonni LIVE'' jedno je od najprodavanijih izdanja na ovim postorima. Na njemu se nalazi 12 dobro poznatih numera snimljenih na koncertima tokom turneja "Mirakul" i "Toleranca".

Album "Live" sadrži pjesme koje nikada ranije nijesu bile objavljene na nekom od Gibonnijevih live izdanja, osim dvije numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Iako u originalu uz Gibonnija "Mirakul" pjeva Geoffrey Oryema, na turneji je briljirala Maya Azucena. U novom video spotu prikazana je fenomenalna atmosfera koja vlada na koncertima poznatog pjevača, a reditelj je Matko Petrić.

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan u okviru serijala MTV Premijera je za pjesmu "Uzalud" u kojoj bendu Lollobrigida gostuje Bojana Vunturišević iz grupe Svi na pod!.

Bonus video: